Yeni Günaydın
Geri

Konya'da Suriyeliler Türk İşçilere Saldırdı!

Konya’da domates tarlasında çalışan Suriyeliler ile Türkler arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Suriyeliler dört Türk vatandaşı yaraladı.
Konya'da Suriyeliler Türk İşçilere Saldırdı!
Haberler / Gündem
6 Ağustos 2024 Salı 06:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konya’nın Ereğli ilçesinde domates tarlasında çalışan Suriyeli oldukları iddia edilen kişiler ile Türk vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası domates tarlasında çalışan Suriyeliler Türkleri darp etti. Darp edilen 4 kişiden 1’i ağır yaralanarak önce Ereğli Devlet Hastanesine daha sonra da Konya’ya sevk edildi.

Yaralanan vatandaşlardan Seyfettin Ö'nün durumunun ağır olduğu ve Konya’ya sevk edildiği ortaya çıktı. Diğer yaralılar Ereğli devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.


JANDARMA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Yaşanan olayın ardından Kutören mahallesi Karaağıl mevkiinde jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.Kutören’de kavganın ardından tepkili olan vatandaşlar yabancı uyruklu işçilere ait olduğu öne sürülen çadırları ateşe verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın