Yeni Günaydın
Geri

Elon Musk'tan Yusuf Dikeç'in Davetine Net Cevap!

"Her zaman 12'den vuracaklar…"
Elon Musk'tan Yusuf Dikeç'in Davetine Net Cevap!
Haberler / Gündem
5 Ağustos 2024 Pazartesi 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın en çok konuşulan isimlerinden Milli sporcumuz Yusuf Dikeç şimdiyse X'in sahibi Elon Musk ile girdiği samimi diyalog ile gündemde… Elon Musk, Dikeç'in davetini hiç düşünmeden kabul etti.

Fransa'nın başkenti Paris'te devam eden 2024 Olimpiyat Oyunları'na atıcılık sporcusu Yusuf Dikeç damgasını vurdu. Diğer sporculardan farklı olarak lens, göz kapağı ve kulak koruması tercih etmeyen Dikeç bir de atış sırasında elini cebine koyunca sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden oldu.

MADALYAYLA DÖNDÜLER

Dikeç, 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye’ye gümüş madalya getirerek göğsümüzü de kabarttı.

ÖNCE ROBOTLARI SORDU, SONRA İSTANBUL’A DAVET ETTİ

Dikeç şimdiyse X’in sahibi Elon Musk ile diyaloğu ile ses getirdi. Efsane pozuna yer verdiği paylaşımında Dikeç, Musk’ı etiketleyip “Merhaba Elon. Sence gelecekte robotlar Olimpiyatlarda elleri cebindeyken madalya kazanabilir mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul’da tartışmaya ne dersin?” diyerek davette bulundu.

MUSK YANITSIZ BIRAKMADI

Elon Musk çok geçmeden yanıt verdi, "Robotlar hedefi her zaman tam 12'den vurur" dedi. İstanbul davetine yanıtı ise heyecanlandırıcı oldu. Mega kentimize "Dünyanın en güzel şehirlerinden biri" diyen Musk, "İstanbul'a gelmeyi iple çektiğini" söyledi.

X'TEN DİKEÇ'E: HOŞ GELDİN

X platformuna geçtiğimiz günlerde katılan Dikeç ilk paylaşımında 'Merhaba' demişti. X'in resmi hesabından da Dikeç'e 'Hoş geldin' paylaşımıyla yanıt verilmişti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın