Yeni Günaydın
Geri

Instagram Erişime Açılıyor Dedi, Patladı!

Erişim engeli getirilen popüler sosyal medya uygulaması Instagram'ın yeniden açılacağı öne sürüldü.
Instagram Erişime Açılıyor Dedi, Patladı!
Haberler / Gündem
5 Ağustos 2024 Pazartesi 17:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Habertürk yazarı Bülent Aydemir, sosyal medyada önemli bir bilgi paylaşarak Instagram’ın yeniden erişime açılacağını duyurdu. Aydemir, Instagram’a getirilen erişim engelinin kaldırılmasına yönelik atılan adımları ve sürecin detaylarını aktardı.

Sosyal medya kullanıcılarının uzun süredir beklediği bu haber, platformun yeniden kullanıma açılmasıyla ilgili olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Erişim engelinin kaldırılacağı paylaşımı Instagram kullanıcıları arasında heyecan ve memnuniyetle karşılanırken Aydemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Instagram erişime açıldı arkadaşlar. Hadi gözünüz aydın. Instagrama tam erişim için 19.00’u bekleyin arkadaşlar!..Bize güvenin arkadaşlar; görüşme iyi geçti. Instagram kapalı kalamaz; kapalı kalmasının kimseye bir faydası yok. Hamas yok ama PKK paylaşımları kaldırılacak. İzleyip görelim; az sabır…'' ifadelerini kullandı.

An itibariyle instagram halen erişime kapalı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın