Yeni Günaydın
Geri

Katy Perry'e İzinsiz Çekimi Nedeniyle Soruşturma!

Ünlü pop yıldızı Katy Perry, Lifetimes adlı single'ı için çektiği video yüzünden yetkililerle ters düştü.
Katy Perry'e İzinsiz Çekimi Nedeniyle Soruşturma!
Haberler / Magazin
14 Ağustos 2024 Çarşamba 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Katy Perry, yaptığı klip çekimi yüzünden başını derde soktu. Yetkililer, Perry'nin büyük ekolojik değere sahip bir bölgede çekim yapmak için izin alamadığını söyledi.

Ünlü pop yıldızı Katy Perry, Lifetimes adlı single'ı için çektiği video yüzünden yetkililerle ters düştü. Perry, Balear Adaları hükümeti tarafından soruşturuluyor. Yetkililer, Ibiza'nın da bir parçası olan Espalmador adacığındaki kumullara zarar verilip verilmediğini bilmek istiyor.

The One that Got Away ve I Kissed a Girl gibi hit şarkıları bulunan Perry, müzik videosunda kumullarda yalnızca birkaç saniye görünüyor, ancak yetkililer için bu yeterli. Balear Adaları hükümeti, yapım şirketinin izin almadığını ve bunun sonucunda ön soruşturmaların açıldığını söyledi.

Espalmador kumları, Balear Adaları'ndaki en iyi korunmuş kumul sistemi 3 km uzunluğunda ve 800 m genişliğinde ve Formentera adasının kuzeyinde bulunan özel bir adacık.

Adanın meşhur çamur banyolarını denemek için adayı ziyaret edenler arasında, Galler Prensi ve Prensesi olan Prens William ve Kate Middleton ile Amerikalı sosyetik güzel Paris Hilton da yer alıyor.

Perry'nin iddia edilen dikkatsizliği, bu yıl Mallorca'da protestoları tetikleyen turizme karşı büyüyen bir tepkiyi de pekiştirebilir. 

Perry, Ibiza ve Formentera’da çalışmak için kalan tek yıldız değil. Aktör ve film yapımcısı Will Smith, son şarkısını kaydetmek için Ibiza'nın kuzeyindeki lüks bir otelin kayıt stüdyosunu seçti. Smith, Instagram'da, arkadaşları ve Ibiza'dan gün batımı görüntüleri eşliğinde şarkısının bir kısmını söylerken göründü.

Geçtiğimiz hafta çevreci protestocular, futbolcu Lionel Messi'nin evine kırmızı ve siyah boya attılar. Futuro Vegetal adlı grup, Messi'nin tatil evini futbolcunun fahiş bir miktar olan 11 milyon avroya satın aldığı yasa dışı bir yapı olarak niteledi.

Grubun sözcüsü Bilbo Bassaterra, "Bu, kanunun herkes için eşit şekilde işlemediğine dair başka bir örnekten başka bir şey değil. Aynı hafta adada, yaklaşık 200 işçi, konut çözümü olmayan bir yerleşimden tahliye edildi" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın