Yeni Günaydın
Geri

Kardashian Ailesinin En Küçüğü Podyumda!

Kardashian ailesinden Rob Kardashian ve Blac Chyna çiftinin 7 yaşındaki kızı, New York Moda Haftası'nda podyuma çıkarak ilk modellik tecrübesini yaşadı.
Kardashian Ailesinin En Küçüğü Podyumda!
Haberler / Magazin
10 Eylül 2024 Salı 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2024 New York Moda Haftası kapsamında Zeus & Lexi Kids Defilesi'nde podyuma çıkan Dream Kardashian, siyah kollu yamalı bir kot ceket, bol mavi kot pantolon ve beyaz ayakkabılar içerisinde gayet şık bir görüntü arz ediyordu.

7 yaşındaki genç kız, Zeus & Lexi Kids New York Moda Haftası defilesinde podyumda ilerlerken annesi de ön sıradan ona tezahürat yaptı.

Dream Kardashian'ın podyuma çıkması ailenin genleriyle uyumlu. 7 yaşındaki çocuk ilk podyum yürüyüşünü Dream birçok aile üyesinin izinden gidiyor. Kim Kardashian ve eski Kanye West'in 11 yaşındaki en büyük kızı olan kuzeni North West, 2018'de 5 yaşındayken Los Angeles yakınlarındaki bir LOL Surprise! defilesindeilk kez podyuma çıktı.

Dream'in süper model teyzesi Kendall Jenner ise podyum kariyerine 15 yaşında, 2011'de New York Moda Haftası'ndaki bir Sherri Hill defilesinde başladı. 14 yaşındaki kız kardeşi Kylie Jenner da ilk kez Avril Lavigne'in Abbey Dawn defilesinde podyuma çıktı.

Zeus & Lexi Kids Defilesi aslında Dream'in spot ışıklarının altınaki ilk yürüyüşü de değil. 2022 yılında büyükannesi Kris Jenner ile birlikte Amazon Glow reklamında oynadığında kameralar önünde özgüvenini sergileyerek beğeni toplamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın