Yeni Günaydın
Geri

Murat Boz'dan Bomba Hadise İtirafı!

"Aşığıyım, çok seviyorum"
Murat Boz'dan Bomba Hadise İtirafı!
Haberler / Magazin
9 Eylül 2024 Pazartesi 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü popçu Murat Boz, önceki akşam Kıbrıs'ta popüler bir otelde izleyicisiyle buluştu. Boz, konser öncesinde yakın arkadaşı olduğu bilinen şarkıcı Hadise ile ilgili söyledikleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü.

Murat Boz, önceki akşam Kıbrıs'ta unutulmaz bir performans sergiledi. Boz, konser öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Chamada’nın kendisi için özel bir yeri olduğunu vurgularken, geceye katılacak olan seyirciye sürprizlerle dolu bir repertuvar hazırladığını dile getirdi.

“Bu sene İzmir’de vakit geçirdim, işlerimi oradan yürüttüm. Tatil yapmamış olsam da, İzmir’de olmak bana tatil gibi geldi. Konser dönemimiz yaz aylarında yoğun oluyor, genelde İstanbul’dan işlere giderdim, bu sene bir değişiklik yaptım. Belki ileride tamamen İzmir’e taşınırım, neden olmasın? Ege Bölgesi’ni çok seviyorum,” diyerek gelecekte İzmir’de yaşamayı düşündüğünü belirtti.

Murat Boz’a sıkça sorulan diyet sorusu yine gündeme geldi. Boz, yıllardır sağlıklı beslenme konusunda kararlı olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 7-8 yıldır hayatımda tuz, şeker ve un yok. Ekstra tuz ya da şeker katmam, tatlı ve ekmek hiç yemem. Sahne performansım için bu konuda çok dikkatliyim, gerçekten büyük fark ediyor. Glüten beni etkiliyor, ama arada diyetimi bozduğum da oluyor. O zaman ne varsa, kebap dahil hepsini yiyorum,” diye konuştu.

Yakın dost oldukları bilinen güzel şarkıcı Hadise ile ilgili de açıklamada bulundu. 

Hadise’nin sinema alanındaki başarısı hakkında sorulan soruya da içtenlikle yanıt veren Murat Boz, “Hadise her alanda başarılı. Müzikte zaten imzasını attı, sinemada da enteresan işler çıkaracağından eminim. Filmi çıktığında büyük merakla izleyeceğim,” dedi.

 Boz, Hadise ile bir filmde rol alıp almayacağı sorusuna ise, “Alırım, neden olmasın? Hadise'nin aşığıyım, onu çok seviyoruz. Bu işin de üstesinden geleceğine eminim,” diyerek hayranlığını dile getirdi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın