Yeni Günaydın
Geri

Gülben Ergen, Ronaldinho'yu Sahnesinde Ağırladı!

"Sen de beni seviyor musun?"
Gülben Ergen, Ronaldinho'yu Sahnesinde Ağırladı!
Haberler / Magazin
9 Eylül 2024 Pazartesi 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kıbrıs'taki bir otelde sevenleriyle buluşan Gülben Ergen'in konserine giden Ronaldinho sahneye çıktı. Ergen, oğullarının Ronaldinho sevgisini anlatırken, ünlü futbolcuya "Sen de beni seviyor musun?" diye sordu. İkilinin keyifli anları objektiflere yansıdı.

Habertürk'ten Çetin Kan'ın haberine göre; Gülben Ergen, Kıbrıs'ta düzenlenen bir otelde sahne aldı. Gecede, Ergen ile Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho'nun keyifli anları objektiflere yansıdı.

Gülben Ergen, Ronaldinho'yu sahnesinde ağırladı.

Oğullarıyla arasında geçen diyalogu da anlatan Gülben Ergen; "Oğlum dedi ki 'Ronaldinho seni etiketlemiş, farkında mısın?'. Ben de dedim ki 'Farkındayım oğlum, ben de senin annenim, sen bunun farkında mısın?'... Neyse, çok değerli bir adam olduğunu bilmeme rağmen 3 oğlumdan ayrıca deneyimledim" şeklinde konuştu.

Gülben Ergen, oğullarının Ronaldinho sevgisini anlatırken, ünlü futbolcuya; "Sen de beni seviyor musun?" diye sorarak "Vallahi hepsi oğullarım için. 'Anne sarıl' dediler" diye ekledi.

Ronaldinho, Gülben Ergen ve çocukları için sahnede top imzaladı.

Dünyaca ünlü emekli futbolcu Ronaldinho, ardından Gülben Ergen'in elini öptü. İkilinin keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın