Yeni Günaydın
Geri

Wanda Nara ile Mauro Icardi Barıştı mı?

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, aralarının bozuk olduğu iddia edilen eşi Wanda Nara ile yeniden birlikte görüntülendi.
Wanda Nara ile Mauro Icardi Barıştı mı?
Haberler / Magazin
9 Eylül 2024 Pazartesi 08:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, aralarının bozuk olduğu iddia edilen eşi Wanda Nara ile yeniden birlikte görüntülendi. Sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan yıldız futbolcu, tedavi amacıyla gittiği ülkesinde, ayrılık iddialarına rağmen Nara ile yan yana geldi.

Süper Lig’in dördüncü haftasında oynanan Adana Demirspor maçında sağ üst adalesinde sorun yaşayan Icardi, yapılan tetkiklerde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmesinin ardından Arjantin'e gitmişti.

Icardi, geçtiğimiz günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla çıktığı karşılaşmayı izlemek için sahadaydı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, yıldız futbolcu ve Nara, birlikte Valentino'nun maçını takip ederken görüntülendi.

Bu anlar, ikilinin barışma ihtimaline dair yeni spekülasyonlar yaratırken, Icardi’nin çevredeki taraftarların fotoğraf isteklerini geri çevirmediği de dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın