Yeni Günaydın
Geri

Iron Man, Wolverine'de Yer Almayı Neden Reddetti?

Deadpool & Wolverine'in senaristleri "Doctor Doom'dan haberdar değildik" diyor
Iron Man, Wolverine'de Yer Almayı Neden Reddetti?
Haberler / Kültür-Sanat
11 Ağustos 2024 Pazar 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Robert Downey Jr.'ın Doctor Doom'u canlandıracağı temmuzda San Diego'daki Comic-Con'da duyurulmuştu (AP)

Deadpool & Wolverine'in ortak senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick, Robert Downey Jr.'ın filmde kameo yapmayı reddeden "tek" yıldız olduğunu açıkladı.

Yenilmezler 4: Son Oyun'da (Avengers: Endgame) karakteri öldürülen Iron Man yıldızının sıradaki büyük kötü adam olarak Marvel Sinematik Evreni'ne döneceği, iki hafta önce Comic-Con'da açıklanmıştı.

Reese ve Wernick, IndieWire'a bu yeni oyuncu seçiminden haberdar olmadıklarını ve Ryan Reynolds'ın üçüncü Deadpool filminde Iron Man karakteriyle yer alması için Downey'le iletişime geçtiklerini anlattı.

Wernick "Perde arkasında Doctor Doom (rolünden) haberdar değildik" dedi.

İkisini birden yapma ihtimali de hiç yoktu. Sonra 'Ah, Downey, Ryan Reynolds'a hayır demez, değil mi? Kimse Ryan Reynolds'a hayır demez' dedik. Ryan, ona çok baskı yaptı. Sahneler yazdık ve Downey sahneleri okudu ama perde arkasındaki Doctor Doom olayından haberdar değildik.

Reese, aktörün yanıtından "Sanırım bize 'Hey, bunu yapmak istemiyorum' diyerek hayır diyen tek kişiydi" diye bahsetti.

Reese "Yani, bakın, Downey'yin olmasını çok isterdik" diye ekledi.

Ama bir yandan da Marvel'ın böyle bir gizli silahı vardı, Downey farklı bir karakterle geri dönmek üzereydi. O yüzden, ona Tony Stark'ı oynatmak? Hemen ardından Doctor Doom'un geleceğini biliyorken? Hiç mantıklı değildi.

Downey, Marvel Sinematik Evreni'ne, 2026'da gösterime girmesi beklenen Doomsday ve 2027'de çıkması planlanan Secret Wars olmak üzere iki Yenilmezler filmiyle geri dönecek.

Oyuncunun bu roldeki maaşının ortaya çıktığı iddia edilmiş, Variety, Doctor Doom rolü için aktörün yaklaşık 80 milyon dolar alacağını bildirmişti.   

Öte yandan Deadpool & Wolverine, yılın en yüksek hasılat elde eden filmi olma yolunda ilerliyor ve halihazırda R dereceli filmler için gişe rekorunu kırmıştı.

Filmde Reynolds, Deadpool/Wade Wilson'ı canlandırırken Hugh Jackman, 2017 yapımı Logan'da öldürülen karakteri Wolverine'le geri dönüyor.

Müzede Bir Gece'yi (Night at the Museum) üstlenen Shawn Levy'nin yönettiği filmde iki süper kahraman, yaşadıkları evrenin karşı karşıya kaldığı tehdidi alt etmek üzere istemeyerek bir araya geliyor.

Eleştirmenler değerlendirmelerinde ikiye ayrılmıştı, The Independent'tan Clarisse Loughrey, "sıkıcı ve sinir bozucu, şirket birleşmesi tadında bir film" yorumu yapmış ve filme değersiz iki yıldız vermişti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın