Yeni Günaydın
Geri

Ünlü Dizi 23 Yıl Sonra Dönüyor!

The Independent Özel Haber: Yazar ve yapımcı Bill Lawrence, The Independent'a, "Tıp camiasındakiler artık birer kahraman" diye konuştu
Ünlü Dizi 23 Yıl Sonra Dönüyor!
Haberler / Kültür-Sanat
7 Ağustos 2024 Çarşamba 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Scrubs'ın yaratıcısı Bill Lawrence, sevilen sitcom'un oyuncularının "anlatacak hikayeleri" olduğunu düşündükleri için gelecek "6 ay ila bir yıl" içinde yeniden bir araya gelebileceklerini açıkladı.

55 yaşındaki yazar ve yapımcı, The Independent'a yaptığı açıklamada yeniden bir araya gelmenin bir film şeklinde olacağı fikrini reddetti:

Bir film yapmayacağım. Bu kulağa çok fazla iş gibi geliyor!

Sözlerine şöyle devam etti:

Bunun hakkında konuşuyorduk. Gerçek hayatta hepimiz birbirimizle vakit geçiriyoruz ama dizide yer alan herkes o kadar yetenekli ki hepsi çalışıyor.

Grubu yeniden bir araya getirme fikrini gerçekten düşünmeye başladık çünkü hepimiz anlatacak bazı hikayelerimiz olduğunu düşünüyoruz. Tıp camiasındakiler artık birer kahraman. Bunu kesinlikle para için yapmıyorlar! Çok zor bir dönemden geçiyoruz, dolayısıyla gelecek 6 ay ila bir yıl içinde bir şeyler bulursak şaşırmam.

Lawrence yeni Apple+ suç komedisi dizisi Bad Monkey'de Scrubs'ın yıldızı Zach Braff'le yeniden bir araya geliyor ve Braff, Israel O'Peele adında gözden düşmüş, uyuşturucu bağımlısı bir doktoru canlandırıyor. Lawrence karakterin Braff'ın Scrubs'taki J.D. karakterinden "biraz farklı bir doktor" olduğu esprisini yaptı.

Birini 8 ya da 9 yıl boyunca bir karakter yaptığınızda, gidip kendinizi yeniden keşfedersiniz ve onlar bunu her zaman bunu yapma fırsatına sahip olmaz. Bu çok zor bir şey.

Bence insanlar Zach'in gerçekten iyi olduğunu unutuyor, ben de şöyle dedim: 'Dostum, neden gelip bunu yapmıyorsun?' Genelde yaptığı şey bu değil. Epey karanlık.

Bence insanlar izleyecek ve 'Vay be, bu adamın böyle yetenekleri olduğunu unutmuşum' diyecek. Dizide gerçekten aklımı aldı. Bunu size söyleyeceğim ama ona şahsen söylemem çünkü yüzüne karşı çok fazla iltifat etmek istemem!

Daha önce Scrubs'ın daha fazla bölümünü çekmekle ilgilendiğini belirten Braff, 2017'de şunları söylemişti:

Bu hepimizin konuştuğu bir şey, özellikle de şimdi tüm bu insanlar geri dönüyor ve dizilerinin Netflix versiyonlarını yapıyor. Gilmore Girls'ün ve Full House'un gördüğü ilgiyi çok kıskanıyorum. Arada sırada bu konu hakkında konuşuyoruz, yani asla bilemezsiniz. Ben olsam yapardım!

Hastanede geçen sitcom 2021'de 20. yılını kutladığında, The Independent'tan Simon Bland, dizinin sözlü tarihi için Lawrence ve dizinin yıldızlarıyla gerçek hayattaki arkadaşlıklar, ilk masa okuması, sette doğaçlama yapmak ve sokakta The Beatles muamelesi görmek hakkında konuşmuştu.

Bad Monkey 14 Ağustos'tan itibaren Apple TV+'ta.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın