Yeni Günaydın
Geri

DSÖ Alarm Verdi! Yusuf Güney'in Sözleri Gündem Oldu!

Güney "Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" demişti.
DSÖ Alarm Verdi! Yusuf Güney'in Sözleri Gündem Oldu!
Haberler / Magazin
15 Ağustos 2024 Perşembe 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sıradışı açıklamaları ile sıklıkla gündeme gelen Yusuf Güney'in katıldığı bir programda söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.Güney "Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" demişti. Dünya Sağlık Örgütü'nün Afrika'da birçok ülkeye yayılan maymun çiçeği virüsü nedeniyle iki yıl içinde ikinci kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etmesi akıllara Yusuf Güney'in açılamasını getirdi.

Dünya Sağlık Örgütü, son aldığı kararla Afrika'yı etkisi altına alan maymun çiçeği virüsü salgını nedeniyle "küresel acil durum" ilan etti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Maymun çiçeği ve COVID ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Ancak şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil" açıklamasında bulundu.

YUSUF GÜNEY'İN SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

DSÖ'nün bu kararının ardından, son dönemde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yusuf Güney'in iki ay önce yaptığı açıklamalarla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

'3-4 AY İÇERİSİNDE VİRÜS GELİYOR'

Yusuf Güney; "yakında 3-4 ay içerisinde bir virüs daha geliyor. Kuş gribine benzer bir grip geliyor. Hayvansal gıdalardan bulaşacak' demişti.

O ANLARA YORUM YAĞDI

Programdaki bu anlar sosyal medyada gündem olurken 'artık inanacağım', 'bu adam ciddi zeki biri', 'haksızlık etmişiz adama', 'Ben Yusuf Güney'e inanmaya başladım artık' gibi yorumlar yapıldı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın