Yeni Günaydın
Geri

Kadir İnanır Hakkında 'Felç Geçirdi' İddiası!

Kadir İnanır'ın, sağ kol ve sağ bacağının felç olduğu iddia edildi. Jülide Kural'dan ise açıklama geldi.
Kadir İnanır Hakkında 'Felç Geçirdi' İddiası!
Haberler / Magazin
15 Ağustos 2024 Perşembe 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Beynine giden damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle hastaneye yatırılan ve tedavisi halen devam eden Kadir İnanır'ın, sağ kol ve sağ bacağının felç olduğu iddia edildi. Jülide Kural'dan ise açıklama geldi.

Usta sanatçı Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. 75 yaşındaki oyuncu, 27 Mart Çarşamba günü doktorlar tarafından uyandırılmıştı. İnanır, 1 Nisan'da ise yoğun bakımdan çıkarılmıştı.

Mart ayında sağlık sorunları yaşayan daha sonra taburcu olup yeniden tedavi altına alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumu merak ediliyor.

Kadir İnanır'ın, sağ kol ve sağ bacağının felç olduğu iddia edildi. Yeşilçam'ın usta oyuncusunun hayat arkadaşı Jülide Kural ise İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

'FELÇ GEÇİRDİ' İDDİASI

Sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir tedavi altında olan sanatçının sağ kol ve sağ bacağının felç olduğu haberlerini yalanlayan Kural, şu ifadeleri kullandı:

Kadir’in tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Böyle haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Elbette zorlu bir süreç ama güçlü iradesiyle daha da iyi olacak. Yalan haberlere kulak asmayın lütfen.

Jülide Kural, Kadir İnanır’a kapsamlı bir tedavi uygulandığını da belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın