Yeni Günaydın
Geri

CHP MYK'dan Tanju Özcan Kararı!

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri nedeniyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etme kararı aldı.
CHP MYK'dan Tanju Özcan Kararı!
Haberler / Politika
18 Temmuz 2024 Perşembe 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle disipline sevk etti.

NE OLMUŞTU?

Tartışmanın fitilini Tanju Özcan ateşledi. Kılıçdaroğlu’nun dediği iddia edilen "Bana sadık 50 vekil var." sözlerine Özcan ‘’50 sadık vekili varmış! Sen Tanrı mısın, tarikat lideri mi? Ne demek sadık vekil?" diye tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu ise o sözlerin kendisine ait olmadığını tekrarlayarak ‘’Serseri mayın gibisin. Dengeni yitirmişsin. Bu söylemlerinle partiyi zora sokuyorsun. Aklını başına al… Tanju, ne kadar kin varmış içinde’’dedi.

Özcan ise Kılıçdaroğluna “Cenazeye gelmem çünkü hoca helallik istediğinde ‘Hakkımı helal ediyorum’ diyemem” sözleri ile yanıt verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın