Yeni Günaydın
Geri

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun!

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmî ve ulusal bir bayram.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun!
Haberler / Gündem
30 Ağustos 2023 Çarşamba 05:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmî ve ulusal bir bayram. Bu anlamlı tarihi bir kez daha hatırlatmak isteyen siyasi isimler ve vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları paylaşımında bulunuyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta çeşitli törenlerle kutlanacak. 30 Ağustos ruhunu sevdikleriyle paylaşmak isteyenler, "30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajları" paylaşımında bulunuyor.

"Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden eşsiz Önder Atatürk’e, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramını şahsım ve grubum adına kutluyorum."

"Zaferimizin yıl dönümünü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bağımsızlık yolunda destan yazan tüm kahramanları saygı ve minnetle anıyorum."

"30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun... bizi tarihin bu en uç noktasına kanlarıyla taşıyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum..."

"Zafer, "zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "başaracağım" diye başlayarak sonunda "başardım" diyebilenindir."

"Bir milletin kaderi, 30 Ağustos’ta yeniden yazıldı. 102 yıl sonra aynı inançla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanlarımızın izinde yürüyoruz. Bu zaferin ateşi, içimizde her daim yanmaya devam edecek."

"Her yıl gururla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük aşkının simgesi, milli birlik ve beraberliğimizin en güçlü nişanesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu zafer, milletimizin hiçbir güç karşısında boyun eğmeyeceğinin, vatanımızın her karış toprağının ne pahasına olursa olsun savunulacağının destansı bir kanıtıdır.

"30 Ağustos zaferi, tarih arasında bir millet tarafından tamamen benimsenen bir fikrin ne kadar kadir ve ne kadar muhyi bir kuvvet olduğunun en güzel misali olarak kalacaktır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın