Yeni Günaydın
Geri

Melik Yiğitel O Haberler Üzerine Çileden Çıktı!

"Allah sizin belanızı versin…"
Melik Yiğitel O Haberler Üzerine Çileden Çıktı!
Haberler / Gündem
29 Ağustos 2024 Perşembe 20:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk Medya Ankara temsilcisi Melik Yiğitel, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa ettiği yönünde çıkan haberlere “istikrarını ve ekonomisini hedef alan birtakım gafillerin ortaya koyduğu bir senaryo” sözleriyle tepki gösterdi. “Allah sizin belanızı versin” diyen Melik Yiğitel, “Bu başka bir darbe. Güvenlik meselesidir bu” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya ve bazı haber sitelerinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa ettiği yönünde haberler yapıldı. Bu haberlerin üstüne ismi borsa spekülasyonlarıyla anılan Cemal Enginyurt, Şimşek hakkında istifa etiği yönünde tweetler attı. Bu durum ardından döviz yükseldi, dolar 33 TL’den, 34’e geldi.

Söz konusu gelişmeler üzerine CNN Türk canlı yayınında konuşan Türk Medya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel, çıkan bu haberlere tepki gösterdi.

"Türkiye’yi içine düşürdükleri durumun bize yarattıkları maliyeti ya düşünemediler ya da parçası oldular. Mehmet Şimşek ismi bir kere piyasalarda olumlu haber yarattı" diyen Melik Yiğitel, şöyle devam etti:

“Şimşek’in öyle gizli örtülü bir ajandası yok. Röportajlarda ne söylüyorsa aynısını odasında otururken de söylüyor. Olan biteni tüm gerçekliğiyle paylaştı. Adam sadece ekonomi psikolojisini yazıp Nobel aldı. Ne hikmetse, Şimşek geldiğinden beri bir takım yalanı dolaşıma soktular. Yok para verdi yok şunu yaptırdı… Hepsi yalan dolan. Ayıptı günahtır. Derdiniz bu Türkiye Cumhuriyeti memleketiyse söyleyin biz de size karşı savaşalım. İkinci bir Malazgirt savaşını size karşı başlatalım yoksa daha milliyetçiyiz diyerek milletin dibine bomba koyamazsınız. Memurun, işçinin parası var burada. Alın teri var. Döviz fırladı. Kim verecek hesabını? Bunun düzlemi siyasettir. Botu batırmaya çalışıyorsun ama sende içindesin çakal. Bir şeyler tam yoluna koyulurken… Sizin bu ülkeyle derdiniz ne? Siyaseten mücadele et. Böyle yalanı dolaşıma sokarak… alçaklığın dibi bu. Ahlat’ta kabine fotoğraf veriyor. Ekrana verdik. Mehmet Şimşek orda oturuyor hala ‘acaba istifa etti mi’… Allah sizin belanızı versin. Bu başka bir darbe. Güvenlik meselesidir bu."

 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın