Yeni Günaydın
Geri

3 Dünya Devi, Türkiye’de Kanal Kuruyor!

Warner Bros, Disney ve Fox spor kanalı kurmak için harekete geçti. Türkiye'de yapılacak yeni yatırıma Rekabet Kurulu onay verdi.
3 Dünya Devi, Türkiye’de Kanal Kuruyor!
Haberler / Medya
14 Ağustos 2024 Çarşamba 21:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Amerika'nın en büyük 3 medya devi Türkiye'de yeni bir yatırıma imza atıyor. Süper Lig'in başlamasının ardından spor yayıncılığı da yeni yatırımlarla hazırlıklarına devam ediyor.

Warner Bros, Disney ve Fox Türkiye’de yeni bir yatırım için Rekabet Kurulu’ndan onay aldı. Rekabet Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre bu 3 kuruluş Türkiye’de internet üzerinden yayın yapacak olan bir spor kanalı kuracak.

REKABETE KURULU İZİN VERDİ

Rekabet Kurulu’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Warner Bros Discovery, Inc., The Walt Disney Company ve Fox Corporation tarafından spor odaklı bir sanal çok kanallı video program dağıtımcısı olan yeni ve tam işlevsel bir ortak girişim kurulması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın