Yeni Günaydın
Geri

Cem Küçük’ten Olay Cüneyt Özdemir Sözleri!

"Bak kulağıma iki dedikodu geldi…"
Cem Küçük’ten Olay Cüneyt Özdemir Sözleri!
Haberler / Medya
14 Ağustos 2024 Çarşamba 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, AKP’ye yönelik eleştirilerde bulunduğu dünkü yazısında ismini andığı gazeteci Cüneyt Özdemir’in kendisine verdiği yanıta tepki gösterdi ve ‘kulağına gelen iki dedikoduyu’ paylaştı.

Cem Küçük, dün AK Parti’ye eleştiriler getirdiği “Fatih Altaylı, Cüneyt Özdemir size az bile yapıyor!” başlıklı bir yazı kaleme almıştı. Cüneyt Özdemir ise YouTube kanalında “Cem Küçük, Fuat Uğur gibi AKP’liler, AKP’lilerin bizimle konuşmasına kızıyorlar. Biraz kıskançlık desem o da değil. ‘biz sizi bu kadar destekliyoruz siz Cüneyt Özdemir’le konuşuyorsunuz, sonra o da sizi eleştiriyor.’ Bu tabii biat kültürü. Onlarda eleştiri diye bir şey yok ki. Eleştirince o uçağa binemiyorlar. İslami fanzinde bile yazı yazamayacak adamlar yıllardır gazete köşelerinde yazıyor” diye yanıt vermişti.

"MAALESEF RÜZGÂRA GÖRE HAREKET EDEMİYORUM"

Cem Küçük, bugünkü yazısında Özdemir’e şöyle yanıt verdi:

“Son 3 yıla bakalım Cüneyt!.. Benim AK Parti’ye eleştirilerim seninkinin üç katıdır. Bunu en iyi sen biliyorsun, çünkü yayınlarında o eleştirel yazılardan bahsediyorsun. Emekli maaşları, hayat pahalılığı konularında çok eleştiri getirdim. Benim senden farkım, ben ne olursa olsun eleştirsem de AK Parti’yi desteklemeye devam edeceğim. Maalesef rüzgâra göre hareket edemiyorum. Uçak da umurumda değil...”

"BAK KULAĞIMA İKİ DEDİKODU GELDİ"

Cem Küçük, Cüneyt Özdemir’le ilgili şu iddialarda bulundu:

“Bak kulağıma iki dedikodu geldi. Birincisi etrafta AK Parti artık gidici deyip dümeni Ekrem İmamoğlu’na kırdığın söyleniyor. Diğeri de YouTube’da “üslup kanseri” Fatih Altaylı izlenmede sana fark atıyormuş. Bütün reklamlar ona gidiyormuş. Sen de bu durumdan şikâyetçi olup eski muhalif kimliğine bürünmüşsün. Sen üslup kanseri Altaylı’dan daha kalitelisin ama YouTube’da getirisi yok. Demedi deme!..”

AK PARTİ'YE TEPKİ: AĞIR "HAKARETLERE" BU KADAR SESSİZ KALINAMAZ!

Yazısının devamında bir kez daha AK Parti’yi eleştiren Cem Küçük, şu uyarılarda bulundu:

“AK Parti’de kimse ‘gevşek sağcılık’ istemiyor. Her gün AK Parti’ye ve onu destekleyenlere edilen ağır "hakaretlere" bu kadar sessiz kalınamaz! AK Parti’yi çıkarları gereği medyada destekleyenlerin, en ufak sendelemede sırt çevirecekleri belli. Örneklerini görüyoruz. Ha, yarın yeni bir 17/25 Aralık ya da 15 Temmuz olduğunda gene samimi ama yüzüne bakılmayan isimler AK Parti’yi ve Erdoğan’ı savunacak. Bundan da şüpheniz olmasın... “
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın