Yeni Günaydın
Geri

Yüz Gerdirme Ameliyatı Sonrası Kabusu Yaşadı!

İstanbul'da yüzündeki kırışıklıkların giderilmesi için bıçak altına yatan kadın hasta adeta kabusu yaşadı.
Yüz Gerdirme Ameliyatı Sonrası Kabusu Yaşadı!
Haberler / Yaşam
27 Temmuz 2024 Cumartesi 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul'da 54 yaşındaki bir kadın, yüzündeki kırışıklıkların giderilmesi için yüz gerdirme ameliyatı oldu. Özel bir hastanede 85 bin lira karşılığında ameliyat olan kadın, operasyon sonrası ilerleyen günlerde ağır enfeksiyon geçirdi. Geçirdiği enfeksiyon nedeniyle, gözünün içinde et çıkan ve üzerine yüzünde şekil bozuklukları olan kadın, doktor ve hastane yetkililerinden şikayetçi oldu. İşte detaylar...

İstanbul'da bir kadının hayatı, ameliyat sonrası adeta kabusa döndü. 

İstanbul'da yüzündeki kırışıklıkların giderilmesi için bıçak altına yatan kadın hasta adeta kabusu yaşadı.

85 BİN LİRA KARŞILIĞINDA YÜZ GERDİRME AMELİYATI OLDU!

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre, 54 yaşındaki Hülya K. özel bir hastanede 85 bin lira karşılığında yüz gerdirme ameliyatı oldu.

3 Nisan 2024 tarihinde operasyon geçiren Hülya K., kendisine reçete edilen ilaçları kullanması için evine gönderildi.

AMELİYAT SONRASI AĞIR ENFEKSİYONA YAKALANDI

Doktorla yapılan görüşmelerde iddiaya göre Hülya K.'nin en fazla bir hafta içerisinde tamamen düzeleceği taahhüt edildi. Ancak ilerleyen günlerde kadın hasta ağır enfeksiyon geçirmeye başladı.

Bu süreçte gözünün içerisinden akıntılar gelmeye başlayınca doktoru ile tekrar irtibata geçerek enfeksiyonun sebeplerini öğrenmeye çalıştı. Doktor hastasına ilaçlarını kullanmaya devam etmesini enfeksiyonun geçeceğini belirtti.

GÖZÜNÜN İÇERİSİNDEN ET ÇIKTI!

Yaşanan aksaklıklar sonrası farklı doktorlara giden Hülya K., ameliyatın başarısız olduğunu durumun düzeltilmesi için çoğu doktorun yaklaşmadığını, tedavi edeceğini söyleyen doktorların ise 350 bin lira istediğini öğrendi.

Bir süre sonra gözünün içerisinde et çıktığını fark eden Hülya K., bu kez hastanedeki yetkilileriyle görüşerek yaşadığı mağduriyeti anlattı. Yüzünde kalıcı hasar kaldığını, konuşmakta zorluk çektiğini ve insan içerisine çıkamadığını belirten hasta doktor ve hastane yetkililerinden şikayetçi olacağını beyan etti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Hastane yetkilileri ise Hülya K.'ya söz konusu doktor hakkında benzer bir çok şikayet aldıklarını bu nedenle görevine son verdiklerini ifade etti. Yaşadığı mağduriyet sonrası savcılığa suç duyurusunda bulunan Hülya K., doktorun cezalandırılmasını talep etti.

DOKTOR HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Savcılığın Adli Tıp Kurumundan istenecek rapor ile durumu belgeleyebileceği belirtilen dilekçe sonrası doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın