Yeni Günaydın
Geri

Ünlü Modacı Yasemin Yılmaz Fena Yakalandı!

Ünlü modacının ünlü futbolcu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
Ünlü Modacı Yasemin Yılmaz Fena Yakalandı!
Haberler / Magazin
8 Haziran 2024 Cumartesi 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir dönem Doya Doya Moda programında jürilik yapan Yasemin Yılmaz adından sıkça söz ettiren modacılardan biri. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Yılmaz bu defa fena yakalandı. Ünlü modacının ünlü futbolcu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Bir dönem izleyenleri ekranlara bağlayan kaos dolu Doya Doya Moda yarışması epey ilgi görmüştü. Yarışmaya Seray Sever'in yerine dahil olan Yasemin Yılmaz kısa sürede programa adapte olmuş ve tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştı.

Kıvırcık saçları, giyim tarzıyla "Yerli Rihanna" lakabı verilen genç modacı Yılmaz bazen çok tatlı olsa da bazen de sert tepkileriyle gündem oluyordu.

Küçük yaştan itibaren moda dünyasına adım atan Yasemin Yılmaz birçok programa da konuk oluyor. Zaman zaman açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan ünlü isim bu defa özel hayatıyla gündeme geldi.

AŞK BOMBASI PATLADI

Yasemin Yılmaz Muğlaspor'da forma giyen Savaş Yılmaz ile görüntülendi. Kameraları görünce şaşkına dönen ünlü çift önce ne yapacağını bilemedi sonra yeni bir ilişki olduğunu kabul etti.

Görüntü vermek isteyemeyen Yılmaz, basın mensuplarını karşısında görünce "Lütfen kapatır mısınız" diyerek yoluna devam etti.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın