Yeni Günaydın
Geri

Ünlü Şarkıcı Selen Görgüzel'e Polis Şoku!

Mahkeme kararıyla çıkartılmaya hazırlanıyor...
Ünlü Şarkıcı Selen Görgüzel'e Polis Şoku!
Haberler / Magazin
7 Haziran 2024 Cuma 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son zamanlarda sahne tarzıyla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel, ev sahibiyle yaşadığı sorunla gündeme geldi. Görgüzel, sabah saatlerinde açıklama yaparak evine polis geldiğini söyledi. Görgüzel’in isyanı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Cesur sahne tarzıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel, bu kez ev sahibi ile yaşadığı sorunla gündeme oturdu. 

Selen Görgüzel, iki yıl önce Hamdi Alkan’dan boşandıktan sonra yeni bir eve taşındı. Ortaköy’deki siteye taşınan Görgüzel, kızı İlknaz Bektaş ile bu evde yaşamaya başladı.

EVİNE POLİS GELDİ

Şarkıcı, eve taşındıktan altı ay sonra ev sahibinin kendisini evden çıkarmaya çalıştığını söyledi. 20 bin liraya oturduğu lüks siteden mahkeme kararıyla çıkartılmaya hazırlanan Görgüzel'in sabah saatlerinde evine polis geldi.

"UYURKEN EVİME POLİS GÖNDERDİ"

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Görgüzel, "Üst katta oturan ev sahibim gürültü yaptığımı iddia ederek, ben uyurken evime polis gönderdi" dedi.

"ADALET BAKANLIĞI'NA SESLENİYORUM"

Sosyal medya hesabından isyan eden Selen Görgüzel şunları söyledi:

"Bu saatte üst katta oturan ev sahibim gürültü yaptığımı iddia ederek uyurken evime polis gönderdi. Haber vermeden elektriğimi, doğalgazımı kestirip akrabamın yerine arabasını koyup hakkımda saçma sapan haberler ve telefonlarla verdikleri rahatsızlık yetmemiş gibi! Adalet Bakanlığı'na sesleniyorum.

"BU EVE TAŞINALI SADECE İKİ SENE OLDU"

Kızımla yaşadığım kirasını günü gününe senelik ödediğim evde yüzde 25 artışı kabul etmedikleri için evden caydırıcı hamlelerle kaçırmaya çalışan ev sahiplerimden şikâyetçiyim. Bu eve taşınalı sadece iki sene oldu. Taşındıktan 6 ay sonra 'çık' demeye başlayan ev sahiplerimiz hakkında acilen gereğinin yapılmasını önemle rica ediyorum.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın