Yeni Günaydın
Geri

Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya'ya Sert Sözler!

"Anneliği herkes taşıyamıyor"
Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya'ya Sert Sözler!
Haberler / Magazin
7 Haziran 2024 Cuma 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızı ile gerginlik yaşamış, olay sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve ardından Deniz Akkaya'nın kızı A.Ö. devlet korumasına alınmıştı. Deniz Akkaya konu ile ilgili üst üste açıklama yaparken, birçok ünlü isim de tepki göstermişti. Bu isimlerden birisi de Yeliz Yeşilmen oldu. İşte Yeliz Yeşilmen'in sert sözleri...

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisine fiziksel olarak saldırıp, balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem olmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın harekete geçmesi üzerine A.Ö. koruma altına alındı.

"BURNU SÜRTSÜN DİYE ÇOCUK ESİRGEME'YE GÖNDERDİM"

Deniz Akkaya, iş insanı Efe Önbilgin ile ilişkisinden dünyaya gelen kızının devlet korumasına alınmasıyla ilgili, "Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye!" sözleriyle şaşkınlık yarattı.

"BABAM VELAYETİ ALMAK İÇİN HAREKETE GEÇMİŞ"

Deniz Akkaya, yeni açıklamasında ise "Konuyu sakince aramızda kapatıp, adı ergenlik olan sorunu çözmek için profesyonellerle konuşmaya niyet etmiştim. Barodan kızıma atanan ve babama giden avukat, babamı dava açmak için ikna etmiş. Avukatıma, babamın kızımın velayetini alması için vekalet vereceğini söylemiş" dedi.

"AYRIYIZ AMA ÇOCUKLAR İÇİN BİR ARADAYIZ"

Yeliz Yeşilmen, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Tarzıyla dikkat çeken oyuncu, "Her şey marka. Nişantaşı ve Bodrum arası bir şey oldu" dedi.

Deniz Akkaya'nın kızıyla sorunlar yaşaması hakkında oyuncu şu sözleri söyledi :

"Atlet mevzusu yüzünden ortalığı karıştırdı Deniz. Davalık olduk. Her türlü hakaret etti. İnsan olarak çok üzüldüm. Ergenlik dönemi çok zor. Annenin üzerine yürüyebiliyor çocuk... Ama ben çocuğumu deşifre etmem. Bu yanlış. Çocuğun bütün geleceğini mahvetti. Psikolojik durumu kötü görünüyordu. Benim de psikolojim bozuldu. Kız ve annesi başka anlatıyor. Bana laf düşmez ama anneliği herkes taşıyamıyor. Benim kızım da üstüme yürüdüğü zaman oldu ama yumuşatıyorum hemen. Alttan alıyorum, geçici bir şey. Çocuğuma bağırırsam kaçar gider. Ama zor bir dönem." dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın