Yeni Günaydın
Geri

Ünlü İş İnsanı Turgut Toplusoy'un Oğlu Darp Edildi!

İş insanı Turgut Toplusoy'un oğlu Mehmet Toplusoy, gittiği lüks mekanın güvenlik görevlisi tarafından darp edildi.
Ünlü İş İnsanı Turgut Toplusoy'un Oğlu Darp Edildi!
Haberler / Gündem
12 Ağustos 2024 Pazartesi 08:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İş insanı Turgut Toplusoy'un oğlu Mehmet Toplusoy, gittiği lüks mekanın güvenlik görevlisi tarafından darp edildi. Çıkan kavgada yüzündeki kemikleri kırılan genç adam, hastanedeki 4 günlük tedavi sonrası şüpheli D.K.'den şikayetçi oldu.

Roman mağazalarının sahibi iş insanı Turgut Toplusoy'un oğlu Mehmet Toplusoy, geçen 6 Temmuz tarihinde Beşiktaş ilçesinde bulunan ve lüks bir mekan olan Boaz'a 10 kişilik arkadaş grubuyla giriş yaptı.

GÜVENLİKLE TARTIŞTI

Sabah'ın haberine göre, mekana giriş sırasında işletmenin kapısında bulunan ve kulağında kulaklık olan bir çalışan genç adama, "Sakin eğlenin" şeklinde uyarıda bulundu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ kabinine yakın bir yerde eğlenen Toplusoy'un yanına gelen işletme çalışanı, "Ben seni az önce uyarmadım mı? S...in gidin buradan" şeklinde küfürler savurmaya başladı.

Bu sırada ikili arasında arbede yaşanmaya başladı ve iddiaya göre mekan çalışanları Toplusoy'un arkadaşlarını tutarak duruma müdahale etmelerine izin vermedi. Mekanın güvenlik görevlisi, Toplusoy'u boğazından tutarak yere yatırdı ve yumruklamaya başladı. Aldığı darbeler sonucu bayılan genç adam, kendisine geldiğinde mekanın dışında arkadaşlarının yüzüne buz tuttuğunu gördü.

7 YIL HAPİS TALEBİ

Hastanede tedavi altına alınan genç adamın yüzünde üç adet kemiğin kırıldığı tespit edildi. Dört gün boyunca hastanede yatan Toplusoy, güvenlik görevlisi D.K. hakkında şikayetçi oldu. Gözaltına alınıp ifadesi alınan ve adliyeye götürülen şüpheli D.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık soruşturma sonunda D.K. hakkında 'Kasten Yaralama' ve 'Hakaret' suçları kapsamında 7 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

"KADINLARI TACİZ ETTİĞİ İÇİN UYARDIM"

Gözaltına alınan D.K. isimli güvenlik görevlisi Mehmet Toplusoy'un mekanda bulunan kadınları taciz ettiğini, uyarmak için yanına gittiğinde kendisine yumruk attığını ve karşılık verdiğini söyledi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın