Yeni Günaydın
Geri

Şükredin! Rusya'da Hamburger Menü 6 Bin Lira!

Ruslar derin dondurucularına hamburger stoklarken, Mc Donalds menüleri 6 bin lira gibi ücretlere internet üzerinden satılmaya başlandı
Şükredin! Rusya'da Hamburger Menü 6 Bin Lira!
Haberler / Dünya
10 Mart 2022 Perşembe 17:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Moskova’ya yönelik yaptırımların peş peşe geliyor. Son olarak Mc Donalds’ta Rusya’daki faaliyetlerini durdurma kararı aldığını duyurdu.

İngiliz Telegraph gazetesinde yer alan habere göre Rusya’ya bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti Tarım Bakanı Ilshat Fazrakhmanov, halka McDonald’s yerine fast food restoranı Papa Grill’i önerdi.

Fazrakhmanov, “Yerel kaynaklı malzemelerden ürünler yapan küçük işletmelerimiz artık daha fazla talep görüyor. Bu şirketlerden arta kalan pazar payını devralma konusunda bir sıkıntı yaşamayacağız." ifadelerini kullandı.

Fakat tüm bu önerilere rağmen, McDonald’ın kararının ardından Ruslar, hamburgerleri buzdolabında stoklamaya başladı.. Çok sayıda Rus kapanmadan önce Mc Donalds’tan onlarca hamburger olarak buzdolabında stokladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın