Yeni Günaydın
Geri

Sezgin Baran Korkmaz'dan Para Ödülü Çıkışı!

Diyarbakır'da kendisinden 2 gündür haber alınamayan Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Sezgin Baran Korkmaz, Narin'i bulan kişiye bir milyon TL para ödülü vereceğini açıkladı.
Sezgin Baran Korkmaz'dan Para Ödülü Çıkışı!
Haberler / Gündem
23 Ağustos 2024 Cuma 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'tan beri kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatıldı. Çalışmalara Jandarma Arama Kurtarma Timi, AFAD, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli görev alırken, jandarmaya ait helikopterle de havadan destek veriyor.

SEZGİN BARAN KORKMAZ'DAN PARA ÖDÜLÜ ÇIKIŞI

Küçük kız için arama çalışmaları 2 gündür sürerken Sezgin Baran Korkmaz X hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Korkmaz, yaptığı paylaşımda Narin'in bulunması için bir milyon TL para ödülü koydu. Sezgin Baran Korkmaz'ın paylaşımı şu şekilde;

"Narin’in bulunmasına veya yerini bildiren kişiye Bir milyon Türk lirası Hediye edeceğim. Lütfen gözünüzü dört açın resme bakın"


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın