Yeni Günaydın
Geri

Sevgilinizin Şakalarınızdan Nefret Etmesinin 5 Nedeni!

İşte partnerinizin yaptığınız şakalardan nefret etmesinin nedenleri...
Sevgilinizin Şakalarınızdan Nefret Etmesinin 5 Nedeni!
Haberler / Yaşam
12 Kasım 2023 Pazar 03:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gülmek her birey için önemlidir. Şakalar da sizi güldürmenin bir yoludur. Ama şakaların dozunu ayarlayamamak partnerinizin tepkisine sebep olabilir. İşte partnerinizin yaptığınız şakalardan nefret etmesinin nedenleri...

1- ŞAKA YAPMANIN YERİ VE ZAMANI VARDIR

Partnerinizin aşırı stresli olduğu anlarda şaka yapmak onu sinirlendirebilir. Bu sebeple partnerinizin de gülüp eğlenmesini istiyorsanız şakalarınızı kriz anları dışında yapmalısınız.

2- KOMİK DEĞİL, KABASINIZ

Alaycılık zaman zaman komik olabilir. Ancak partnerinizin kişiliğiyle, görünüşüyle, değerleriyle, hedefleriyle ya da onun için önemli olan herhangi bir şeyle dalga geçmeniz onun hoşuna gitmeyecektir.

Partneriniz bunu komik bulmadığını dile getiriyor ve ısrarla devam ediyorsanız artık onu bilerek kırmak istediğinizi düşünebilir.

3- ŞAKALARINIZ SÜREKLİDİR

Şakalarınızı sürekli hale getirip ciddi olmaktan uzaklaşırsanız insanları rahatsız edebilirsiniz. Bu da zaman içerisinde partnerinizin de tepki göstermesine sebep olacaktır.

4- CİDDİ OLMADIĞINIZ İÇİN SİZİ CİDDİYE ALAMAZ

Ciddi bir konuyu gündeme getirdiğinizde bile partneriniz sizin şaka yapıp yapmadığınızı düşünebilir. Bunun gibi birçok örnekten sonra partneriniz dürüst etkileşimlerin olmayışı nedeniyle ilişkiden kopacaktır.

5- ŞAKALARINIZ GÜVENSİZ OLDUĞUNUZU GÖSTERİR

Kendinizi sürekli yerecek şakalar yapmanız açık bir güvensizlik ifadesidir. Bu durum sürekli hale geldiğinde hayatınızdaki insanlar da sizden uzaklaşacaktır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın