Yeni Günaydın
Geri

Fenomen İşletmeciden Atatürk'e Ağır Hakaret!

Sosyal medya fenomeni 'Erzurumlu Hacı Dönerci' lakaplı Hacı Mustafa Atmaca isimli şahıs, canlı yayında Atatürk’e hakaretler etti.
Fenomen İşletmeciden Atatürk'e Ağır Hakaret!
Haberler / Yaşam
11 Kasım 2023 Cumartesi 14:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TikTok ve çeşitli sosyal medya platformlarında çektiği abartılı yağ dökme videoları ile tanınan Üçler Döner'in sahibi şahıs, canlı yayında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ağır hakaretlerde bulundu.

Aykırı'nın haberine göre, TikTok'ta açtığı canlı yayında Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kıyaslarken, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef aldı.

Osmanlı'nın toprak kaybetmediğini ileri süren "Erzurumlu Hacı Dönerci" lakabını da kullanan Hacı Mustafa Atmaca, canlı yayında söylediği sözlerle büyük tepki çekti. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını işaret ederek "Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti" dedi.

Bu sırada birçok kullanıcının, Atatürk'ü hedef alan şahsa tepki mesajları gönderdiği görüldü. Kendisine tepki gösteren kullanıcılara "Siz laikler İsrail'e gideceksiniz" diyen Hacı Mustafa Atmaca, birçok kişiyi canlı yayında engelledi ve tepkilere dayanamayıp yayını sonlandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın