Yeni Günaydın
Geri

Reha Muhtar'dan Güzel Haber! Konuşmaya Başladı!

Sağlık durumunun iyiye gittiği söylenen Muhtar’ın yanındakilerle konuşmaya başladığı iddia edildi.
Reha Muhtar'dan Güzel Haber! Konuşmaya Başladı!
Haberler / Gündem
24 Ağustos 2024 Cumartesi 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

20 Ağustos günü evinde geçirdiği kaza sonucu entübe edilen Reha Muhtar’dan güzel haber geldi. Sağlık durumunun iyiye gittiği söylenen Muhtar’ın yanındakilerle konuşmaya başladığı iddia edildi.

Haber spikeri Reha Muhtar günler önce İstanbul Sarıyer’deki evinde kaza geçirdi, bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı. Muhtar, akciğerlerinde sorun olduğu ve düşme nedeniyle beyninde travma olduğu sebebiyle hastanenin yoğun bakım ünitesinde entübe edildi.

GÜNLER SONRA GÜZEL HABER GELDİ.
Doktorların aldığı kararla ilk önce uyandırılan gazetecinin şimdi ise çevresindekilerle konuşmaya başladığı iddia edildi. Doktorların büyük uğraşlar sonucu Muhtar’ın beynindeki kanamanın durdurulduğu öğrenildi.

İLK SÖZLER
Reha Muhtar’ın hastanede olduğu süreçte yaşanan olayların ardından hastalıkla boğuşan eski gazetecinin ilk sözleri merak konusu oldu.

AİLE BİRBİRİNE GİRMİŞTİ
Muhtar'ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, çocuğuna ulaşamadığını öne sürerek şarkıcı Nilüfer ve kızının Poyraz Muhtar’ı kaçırdığını öne sürmüştü.

OĞLU AÇIKLADI
Deniz Uğur ve Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz annesinin öne sürdüğü kaçırılma iddiaları sonrası açıklama yaparak şunları söylemişti:

"Annem benim kaçırıldığımı söylüyor ama ben kaçırılmadım, ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye. Ve beni götürdü. Benim burada kedim, köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Cihan abi var komşumuz. Ablam var. Ben evdeyim. Ben burada mutluyum. Cihan abiyle oyun oynuyoruz, Beşiktaş maçları izliyoruz. Ben burada çok mutluyum. Başka yere gitmek istemiyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın