Yeni Günaydın
Geri

Tuğba Özay’ın Çöp Tepkisi Belediyeyi Harekete Geçirdi!

Sanatçı Tuğba Özay’ın Bodrum’dan İzmir’e giderken Milas- İzmir karayolu kenarındaki turistik Bafa Gölü kıyısında gördüğü ve isyan ettiği atıklar üzerine belediye harekete geçti.
Tuğba Özay’ın Çöp Tepkisi Belediyeyi Harekete Geçirdi!
Haberler / Gündem
24 Ağustos 2024 Cumartesi 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tuğba Özay’ın Bodrum’dan İzmir’e giderken Milas- İzmir karayolu kenarındaki turistik Bafa Gölü kıyısında gördüğü ve isyan ettiği atıklar üzerine CHP’li Belediye harekete geçti.

Tuğba Özay karayolunun kenarında gördüğü tonlarca atığa sosyal medya hesabından isyan etmiş 'Bunu yapanlar vatan haini' demişti.

Haberin SÖZCÜ'de yayınlanmasının ardından Belediye işçileri ile birlikte atıkların bulunduğu bölgeye giden CHP’li Belediye Başkanı Fevzi Topuz incelemelerde bulundu.

Başkan Topuz’un alan incelemesi ve talimatının ardından Milas Belediyesi ekipleri de ivedilikle harekete geçerek alanda detaylı temizlik çalışması başlattı. Ekipler, Bafa Gölü çevresinde 5 kamyon, 1 paletli ekskavatör ve çok sayıda personelle çalışmalar gerçekleştirerek alanın güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

ALANI GÜZEL GÖRÜNÜME KAVUŞTURDUK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Bafa Gölü ve çevresinde gelişigüzel bir şekilde atılan moloz ve çöplerin kendisini derinden üzdüğünü belirterek “Dün ekiplerimizle birlikte alanda incelemelerde bulunduk bugün ise alanın temizlenmesi için çalışmalara başladık. Ekiplerimiz alanda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirerek alanı güzel bir görünüme kavuşturdu” dedi.

Çevre temizliğinin yalnızca belediyenin sorumluluğunda olmadığını, vatandaşların da doğaya karşı duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Başkan Topuz, Göl çevresindeki çöp ve molozların doğrudan vatandaşlar tarafından atıldığını belirterek,  bu tür sorunların tekrarlanmaması için halkın bilinçli davranması gerektiğini söyledi.

"TUĞBA ÖZAY VE ÇEVREYE DUYARLI VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

“Çevremizin temiz tutulması hepimizin ortak sorumluluğudur,” diyen Topuz, vatandaşları doğaya çöp atmamaları konusunda uyardı. Başkan Topuz, “Milas’ın doğal güzelliklerini korumak için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşam demektir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan daha duyarlı ve sorumlu davranmalarını rica ediyorum, moloz ve çöpü dökenler hakkında yasal işlemleri başlatacağız. Bu kötü görüntüleri görerek sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Tuğba Özay ve tüm vatandaşlarımıza çevreye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın