Yeni Günaydın
Geri

Cüneyt Özdemir'den İmamoğlu'na: 'Hemen Görevden Alın'

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında yaptığı yorumda Üsküdar Vaniköy'deki bu yapı hakkında konuyla ilgili birimi suçladı.
Cüneyt Özdemir'den İmamoğlu'na: 'Hemen Görevden Alın'
Haberler / Gündem
23 Ağustos 2024 Cuma 21:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'deki haber gündeminin ilk sıralarında iki gündür Vaniköy'deki kaçak villa yapısı var. Bu villanın Rus bir oligark tarafından satın alındığı ve boğazın ortasına villa olarak kaçak şekilde yapılmaya çalışıldığı çok konuşuldu. İBB, gelen tepkiler sonrasında açıklama yaptı. Kaçak yapı durduruldu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında yaptığı yorumda Üsküdar Vaniköy'deki bu yapı hakkında konuyla ilgili birimi suçladı. Ekrem İmamoğlu'na da çağrı yapan Cüneyt Özdemir, 'Birileri görmezden gelmiş bu belli. Bunu söylemeye gerek yok kim görmezden geldiyse Ekrem İmamoğlu görevden almalı' dedi.

CÜNEYT ÖZDEMİR: KAÇAK VİLLAYI BİRİLERİ GÖRMEZDEN GELMİŞ

'Vaniköy işiyle ilgili süreç çok ilginç gerçekten! Vaniköy'deki kaçak villa hakkında Ekrem İmamoğlu bu işin içinde mi bilmem ama birileri görmezden gelmiş bu belli bunu söylemek için alim olmaya 35 senelik gazeteci olmaya gerek yok! Kim görmezden gelmiş, birinci suçlusu o?

İBB'de boğaziçi görünümüyle ilgilenen kim kardeşim? Burada suçlu o, ben olsam soruşturma açarım Adalet Bakanı olarak da değil Ekrem İmamoğlu hakkında soruşturma açarım. Kardeşim sen neden görevini yapmıyorsun?

Şehrin ortasında böyle bir şey çıkmış. Bir hafta önce mühürlemişler geçin kardeşim adam oraya villa dikmiş. Görevden alın bu adamları, şehrin ortasına bu şey yapılmış. Neden görevden almıyorlar anlamıyorum? Particilik her yerde, herkes kendi saflarını koruma derdinde. AK Parti seçim kaybetti bir kişi görevden alınmadı.'


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın