Yeni Günaydın
Geri

Protestoculardan Büyük Eylem!

Netanyahu'nun otelini basıp her yere böcek ve kurtçuk döktü.
Protestoculardan Büyük Eylem!
Haberler / Dünya
25 Temmuz 2024 Perşembe 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanan Binyamin Netanyahu, dışarıda ise aralarında Yahudilerin de bulunduğu binlerce gösterici tarafından protesto edildi. Watergate Oteli'nde protestocular büyük bir eyleme imza attı. Eylemciler, otelin her yerine böcek ve kurtçuk döktü.

ABD Kongresi'nde konuşma yapmak üzere Washington'a gelen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve beraberindeki heyet, konakladıkları Watergate Oteli'nde protesto eylemiyle karşılaştı. Sıkı güvenlik önlemlerine rağmen otele sızmayı başaran bazı eylemciler, otelin yemek odalarına, koridorlarına ve lobilerine kurt, hamam böceği ve solucan bıraktı.

Filistin Gençlik Hareketi Eylemi Üstlendi

Eylemin sorumluluğunu üstlenen Filistin Gençlik Hareketi, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, “Afiyet olsun! Kurtçuklar, suçlu Siyonistin savaş masasına bırakıldı. Filistinli protestocular dün gece Watergate Oteli'nde kaos yarattılar. Böylece Netanyahu, İsrailli Mossad ajanları ve Gizli Servis halkımızı terörize etmeye devam ederken huzur bulamadılar” ifadelerine yer verdi.

'ABD'nin en utanç verici anlarından biri'

Netanyahu'nun Washington'da protesto edilmesi Beyaz Saray'ı kızdırdı, basın sözcüsü yardımcısı Andrew Bates yaşananları 'yüz kızartıcı' olarak niteledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın