Yeni Günaydın
Geri

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye ‘İttifak’ Çağrısı!

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye ‘ittifak’ çağrısında bulundu ve “Memnun değilse, bizim ittifakımıza katılabilir” dedi.
Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye ‘İttifak’ Çağrısı!
Haberler / Politika
13 Haziran 2024 Perşembe 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yazılı açıklamasına ilişkin soruya, "Sayın Bahçeli şöyle bir kolaycılık yapmasın; memleketi bu hale getirip, suç ortağını bize doğru itmesin. Belli ki Cumhur İttifakı'nda sorunlar var. Sayın Bahçeli'ye bir davette bulunayım; ittifakından memnun değilse, bizim ittifakımıza, Türkiye ittifakına katılabilir" yanıtını verdi.

“BİZİM İTTİFAKIMIZA KATILABİLİR…”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldığı Şehit Aileleri ve Gaziler Çalıştayı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özel, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'normalleşme' açıklamalarına ilişkin soruyu, "Belli ki Cumhur İttifakı'nda sorunlar var. Sayın Bahçeli'ye bir davette bulunayım; eğer kendisi ittifakından memnun değilse, bizim ittifakımıza, Türkiye ittifakına katılabilir. Kimse bize ittifak falan önermesin. Bugünün sorumluları bunun sorumluluğunu taşıyacak. Sayın Bahçeli şöyle bir kolaycılık yapmasın; memleketi bu hale getirip, suç ortağını bize doğru itmesin. Bu sorunları ya çözsünler ya bıraksınlar biz çözeriz" sözleriyle yanıtladı.

Özel, MHP Genel Başkan Yardımcılarının bazı gazetecileri hedef göstermesinin hatırlatılması üzerine ise "Semih Yalçın ile İzzet Ulvi Yönter arasında bir fark yok. Normalleşmeden en çok onlar korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye'de kimse başkentin göbeğinde Ülkü Ocakları Başkanı'nın cenazesini sahipsiz bırakmaz. Onlarla aynı seviyeye inersek, çıkarsak vurgun yeriz. Onları o seviyede bırakalım. Samimi ülkücüler de o iki isimden yaka silkiyorlar, partiye yük olduğunu söylüyorlar zaten" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın