Yeni Günaydın
Geri

Ayşe Ateş’ten Semih Yalçın’a Sert Tepki!

"Senin mum yatsıya kadar bile dayanmadı…"
Ayşe Ateş’ten Semih Yalçın’a Sert Tepki!
Haberler / Politika
13 Haziran 2024 Perşembe 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ı hedef aldı. Ateş, Yalçın'ın "Ateş cinayeti ile MHP ve Ülkü Ocakları'nın bağlantısı yok" sözlerine yanıt olarak "Yüreğin yetiyorsa duruşmada yanıma otur. Sana tek tek anlatayım" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın Sinan Ateş davası hakkında, ''Solcu basın tarafından MHP’yi töhmet altında bırakmak, partimize zarar vermek, aleyhimizde algı oluşturmak için kullanılmaktadır'' şeklindeki sözlerine Ateş ailesinden tepkiler geldi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile görüşmesi sonrası Yalçın'ın sözlerine yanıt vererek, "Kuru laf kalabalığı diyorum. Dosyayı açıp okumadıysa mahkemeye gelsin, kimin adı var, kimin adı yok orada görür" dedi.

Ayşe Ateş daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da Semih Yalçın'ı hedef aldı ve sert ifadeler kullandı.

Ayşe Ateş'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Ey Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağını yudumlarken göbeğini kaşıyarak yazdığın açıklamada “Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira.” diyordun. Bak, şimdi ne oldu. Bursa Ülkü Ocakları mensupları Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakayı ele verdi. Senin mum yatsıya kadar bile dayanamadı. Yatsı vaktini bilmiyorsan eğer "Google"da arat.

Haydi, çık er meydanına! Kendine güveniyorsan duruşmaya gel. Yüreğin varsa yanıma otur. Otur ki hâkim karşısına çıkarılanları sana tek tek tanıtayım. Ülkü Ocaklarındaki, MHP’deki görevlerini anlatayım. Belki o zaman aklın yerine gelir de katillerin kim olduğunu hatırlarsın."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın