Yeni Günaydın
Geri

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın O Paylaşımı Tepki Çekti!

"Bu kadar yanlış anlaşılacağını düşünmemiştim"
Oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın O Paylaşımı Tepki Çekti!
Haberler / Magazin
20 Temmuz 2024 Cumartesi 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ufuk Beydemir'in eşi İpek Filiz Yazıcı, sosyal medyadan paylaştığı bir gönderiyle takipçilerinin tepkisini toplamıştı. Bunun üzerine bir gönderi daha yayınlayan Yazıcı, "Bu kadar yanlış anlaşılacağını düşünmemiştim" ifadeleriyle açıklama yapma gereği duydu.

Güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın kız kardeşi ve eşi Ufuk Beydemir'in bir karesini "Baldız tehlikeli sularda yüzüyor" notuyla paylaşması tepki çekti. Gelen eleştirilerin ardından cevap veren oyuncu "Arkadaşlar Duru, Ufuk'un sırtındaki siyah notları sıkmaya çalışıyor. Ufuk da hoşlanmaz. Bu kadar yanlış anlaşılacağını düşünmemiştim" dedi.

Aşk 101 dizisindeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, 2022'de şarkıcı Ufuk Beydemir ile Roma'da nikah masasına oturdu. Evliliğini göz önünde yaşayan oyuncunun eşi ve kız kardeşiyle yaptığı paylaşım tepki çekti.

Yazıcı, kendisine ikizi kadar benzeyen kız kardeşi ile evde üstsüz oturan eşinin fotoğrafını yayınladı.

Yazıcı paylaşımında; "Baldız tehlikeli sularda yüzüyor, eniştesi çok sever böyle şeyleri" notuyla paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede eleştirilerin hedefi oldu. Gelen mesaj ve yorumların ardından açıklama yapan genç oyuncu "Arkadaşlar Duru, Ufuk'un sırtındaki sivilce/siyah noktaları sıkmaya çalışıyor. Ufuk da bu tarz şeylerden hiç hoşlanmaz. Fotoğrafa bakınca ne yaptığı bence belli olduğu için bu kadar da anlaşılmayacağını düşünmemiştim" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın