Yeni Günaydın
Geri

Nez ve Rüştü Onur Atilla’dan Ayrılık Haberi!

Birbirlerini takipten çıkan çiftten Nez, "Bir süre önce yollarımızı ayırdık" dedi.
Nez ve Rüştü Onur Atilla’dan Ayrılık Haberi!
Haberler / Magazin
29 Ağustos 2024 Perşembe 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Güldür Güldür Show'da 'İbrahim' karakterine hayat veren Rüştü Onur Atilla, 10 Haziran'da 2 çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliğini bitirmişti. Boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Rüştü Onur Atilla'dan ihanet iddialarına cevap gelmişti. Nez ile Atilla'dan hayranlarını şaşırtan haber geldi.

Birbirlerini takipten çıkan çiftten Nez, "Bir süre önce yollarımızı ayırdık" dedi.

Güldür Güldür"ün sevilen karakteri İbrahim'i canlandıran Rüştü Onur Atila, 2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ayrılıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile olan aşkını ilan eden Atilla'dan ihanet iddialarına cevap gelmişti. 

"EVLİLİKLER BAŞLAR BİTER"

İlişkileri hakkındaki kötü yorumlar sonrası sessizliğini bozan Atilla, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor..." demişti. 

"BOŞANMAYI BEN İSTEMEDİM"

 Yaşanan bu gelişmelerin ardından eski eş Sinem Ayyıldız, "Boşanmayı ben istemedim. Çocuklarımız ve geçmişimiz uğruna son ana kadar çabaladım. Herkes tarafından kabul görmüş malum sebeplerden dolayı karşımda üslubuyla son derece kırıcı ve kararında net bir adam vardı. Her şey 5 ay içinde oldu. Tek taraflı elden bir şey gelmiyor. Benim adıma herkes konuşuyor, karşı taraf da hak ettiği muameleyi görüyor. Bende az da olsa teselli bulabiliyorum böylece" ifadelerini kullanmıştı. 

"BOŞANMIŞ BİR ADAMLA TANIŞTIM"

 Nez de kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak özellikle kadınları kullanmayın. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız" ifadelerini kullanmıştı. 

ŞAŞIRTAN HABER GELDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından sık sık sosyal medya hesaplarından aşklarını ilan eden çiftten hayranlarını şaşırtan haber geldi. 

"BİR SÜRE ÖNCE YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Instagram hesabından birbirlerini takipten çıkan çiftin ayrıldıkları ortaya çıktı. Şarkıcı Nez kendisine gelen sorular üzerine "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık" açıklamasında bulundu. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın