Yeni Günaydın
Geri

Ferdi Tayfur'dan Kızı Tuğçe Tayfur’a Sert Uyarı!

"Soyadımı Kullanma!"
Ferdi Tayfur'dan Kızı Tuğçe Tayfur’a Sert Uyarı!
Haberler / Magazin
29 Ağustos 2024 Perşembe 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ferdi Tayfur, soyadının, ticari haklarının ve eserlerinin kızı Tuğçe Tayfur tarafından kullanılmasını yasakladı.

Geçen yıl Muhammet Aydın ile tanıştıktan kısa bir sonra nikâh masasına oturan Tuğçe Tayfur'un babasıyla sorunlar yaşadığı konuşuluyordu.

Tuğçe Tayfur babası ile aralarının Ferdi Tayfur'un menajeri Şirin Gözalıcı nedeniyle açıldığını iddia etmişti.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Ferdi Tayfur önceki akşam "Böyle olmasını istemezdim" notuyla Instagram hesabından avukatı aracılığıyla bomba bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenlerden dolayı müvekkilimizin 'Tayfur' soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın'ın işletmiş olduğu 'Tuğçe Tayfur Store' isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın'ı bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın gerekse Tuğçe Aydın ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz."

"TAYFUR SOYADINI BANA LEYLEKLER VERMEDİ"

Babasının bu açıklamasının ardından Tuğçe Tayfur da şunları söyledi:

"Tayfur soyadını bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın