Yeni Günaydın
Geri

Bestemsu Özdemir, İnci Taneleri'nin Semiramis'i Oldu!

Geçtiğimiz sezona damga vuran İnci Taneleri dizisine dahil olan Bestemsu Özdemir dizide Semiramis karakterine hayat verecek.
Bestemsu Özdemir, İnci Taneleri'nin Semiramis'i Oldu!
Haberler / Magazin
29 Ağustos 2024 Perşembe 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz sezona damga vuran İnci Taneleri dizisine dahil olan Bestemsu Özdemir dizide Semiramis karakterine hayat verecek. Kirli Sepeti dizisinden ayrılan Bestemsu Özdemir 'İnci Taneleri' için saçlarını da sayıya boyattı.

Bestemsu Özdemir “Yasemin” rolüne hayat verdiği “Kirli Sepeti” dizisine veda etmişti. Ünlü isim yeni sezon için iddialı yapımla el sıkıştı.

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü oynadığı fenomen dizi İnci Taneleri"nin yeni sezonuna Bestemsu Özdemir de dahil oldu. Bestemsu Özdemir "Semiramis" rolüne hayat verecek ve Kubilay Aka'nın oynadığı Cihan'ın da partneri olacak.

Çekimleri 3 Eylül'de İstanbul'da başlayacak olan dizi için saçlarını sarıya boyatan oyuncu son halini paylaştı.

Oyuncu paylaşımına "Hoşgeldin Semiramis..." notunu düştü. Oyuncunun paylaşımına "Hayırlı olsun" yorumları gelirken imajını hem beğenenler hem de beğenmeyenler oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın