Yeni Günaydın
Geri

Nagehan Alçı Yeni Aşka Yelken Açtı!

"Annemle de çocuklarımla da tanıştırdım"
Nagehan Alçı Yeni Aşka Yelken Açtı!
Haberler / Gündem
9 Temmuz 2024 Salı 19:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2010 yılında dünyaevine girdiği Rasim Ozan Kütahyalı'dan şiddet gördüğü gerekçesi ile geçtiğimiz yıl boşanan Nagehan Alçı, yabancı bir diplomatla aşk yaşamaya başladığını açıkladı. Yeni ilişkisiyle ilgili açıklama yapan Alçı, "Annemle de çocuklarımla da tanıştırdım" dedi.

Gazeteci Nagehan Alçı, anlaşmalı olarak yollarını ayırdığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü sebebiyle geçen sene boşanmıştı.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Rasim Ozan Kütahyalı ile şiddet gördüğü gerekçesiyle Nagehan Alçı, yeni bir aşka yelken açtı. Alçı, Rasim Ozan'ın birlikteliğini öğrendikten sonra yaptıklarını anlatarak şaşkınlık yarattı.

"BENİM BİR YUNAN AJANI OLDUĞUMU VE..."

Boşandıktan sonra bir süre sessizliğini koruyan Negahan Alçı, son olarak konuk olduğu Nevşin Mengü'nün programında yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Yabancı bir diplomat ile birliktelik yaşadığını ifade eden Alçı, "Rasim bunu duyduktan sonra birkaç tane hat çıkarıp kendini polis gibi lanse ederek sağa sola mesaj atmış. Benim bir Yunan ajanı olduğumu ve PKK sempatizanı olduğumu alenen yalan iftiralarla her tarafa haber salmış.

"YILLARCA YAŞADIĞIM KABUSTAN SONRA KENDİMİ MUTLU HİSSETTİM"
Ben boşanmış bir insanım. Annemle de çocuklarımla da tanıştırdım. Yıllarca yaşadığım kabustan sonra kendimi mutlu hissettim"
dedi.

SEVGİLİSİNİN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

İddialara göre bu kişi Yunanistan konsolosluğunda görevli istihbarat görevlisi Stavros Christodoulidis. Yunan istihbaratçının 5 Mayıs 2024 tarihinde ilişkisi ortaya çıktığı için Atina’ya geri çağırılmış. Christodoulidis ayrıca, 6 Eylül 2021’de İBB tarafından düzenlenen bir etkinlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuşurken görüntülenmiş. Bununla birlikte Christodoulidis, Yunanistan Başkonsolosluğu’nun düzenlediği pek çok etkinlikte yer aldığı da kaydedildi.

Alçı ile Christodoulidis'in 1.5 yıldır ilişki içinde olduğu öne sürüldü.

 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın