Yeni Günaydın
Geri

Ahmet Çakar'ı Yıllar Sonra Kimin Vurduğu Ortaya Çıktı!

Ahmet Çakar'ı yıllar sonra kimin vurduğu ortaya çıktı. 343 Digital'de Serhat Ulueren ile konuşan Ahmet Çakar kendisini kimin vurduğunu da açıkladı.
Ahmet Çakar'ı Yıllar Sonra Kimin Vurduğu Ortaya Çıktı!
Haberler / Gündem
9 Temmuz 2024 Salı 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski hakem ve futbol yorumcu Ahmet Çakar, 343 Digital'de flaş açıklamalarda bulundu. Serhat Ulueren ile programda konuşan Ahmet Çakar, yıllar sonra kendisini kimin vurduğunu açıkladı. Serhat Ulueren, "Adnan Polat ile beraber yemek yiyoruz. Ali Ağabey (Ali Şen) geldi, 'Sen mi vurdurdun?', 'Serhat'ım yok ya. Ben öyle şeyler yapar mıyım?' dedi. 'Yani bu konulara girmeyelim' dedi. 'O da yanlış yaptı' dedi. 'Ali ağabey neden yaptın?' dedim. Cevap yok. Sen de kalkıp Ali Şen demedin hiç" ifadelerini kullandı.

İLK KEZ AÇIKLADI

Bu sözler üzerine Ahmet Çakar, "Aradan 5-6 yıl geçti. Ali Şen'in torunu bir atv kazasında hayatını kaybetti. Ali Şen'in torunuyla benim küçük kızım okulda çok yakın arkadaşlar. Benim kızım da 15 gün psikolojik tedaviye girdi. Benim kızım genç kız oldu. Bir akşam Bodrum'da ailecek yemek yiyoruz. 'Ben öğrendim baba dedi. Bu hayat ne kadar tuhafmış, çok büyük ders aldım' dedi. 'Benim babamı vurmaya, öldürmeye çalışan adamın torunu benim kardeşimdi. Onun vefatı üzerine günlerce ağladım, vay böyle hayatın içine' dedi ve balığını yemeğe devam etti. Bu konu da kapandı" dedi.

Ahmet Çakar'ın bu açıklamasıyla onu vuran kişinin Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen olduğu da belli oldu.

NE OLMUŞTU?

Ahmet Çakar, 1981 yılında başladığı hakemlik mesleğini 1998 yılında bıraktı ve yorumculuğuna başladı. 25 Şubat 2004 tarihinde Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan, tabiplik yaptığı sağlık ocağından çıkarken vücuduna isabet eden beş kurşunla vuruldu. Taburcu olduktan sonra spor yorumculuğuna tekrar döndü.

 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın