Yeni Günaydın
Geri

İzmir Kültür Yolu Festivali Başladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen İzmir Kültür Yolu Festivali başladı. Festival 3 Kasım tarihine kadar devam edecek.
İzmir Kültür Yolu Festivali Başladı!
Haberler / Kültür-Sanat
26 Ekim 2024 Cumartesi 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında 26 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan İzmir Kültür Yolu Festivali’nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan İzmir Valisi Süleyman Elban, “Kültür Yolu Festivalleri ilimizde bugün itibariyle başlayıp 9 gün boyunca devam edecek. 58 noktada 300 civarında etkinliğimiz olacak” dedi.

İzmir Kültür Yolu Festivali’nin açılışı İzmir Kültür Sanat Fabrikası’nda gerçekleştirildi. İzmir Valisi Süleyman Elban ve kendisine eşlik eden protokol üyeleri, alanda kurulu olan “Zamansız Çizgiler” ve diğer sergi alanlarını gezdi.

İzmir Kültür Yolu Festivali’nin bu yıl 2’incisinin düzenlendiğini belirterek bir basın açıklaması gerçekleştiren İzmir Valisi Süleyman Elban, “58 noktada 300 civarında etkinliğimiz olacak. Bunların içerisinde; opera, sanat, kültürle ilgili resim sergilerimiz, konserlerimiz, atölye çalışmalarımız hem müze binalarımızda, hem tarihi antik alanlarımızda, hem Gündoğdu ve Cumhuriyet Meydanımızda olmak üzere şehrimizin birçok noktasında etkinliklerimiz devam edecek. 9 boyunca kıymetli İzmirli hemşerilerimiz; kültüre, sanata, sanatçıya ve her türlü sanatsal etkinliğe doyacaklar” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın