Yeni Günaydın
Geri

İşte Netflix'te Bu Hafta En Çok İzlenen Filmler!

Geçtiğimiz hafta boyunca (14-20 Ekim 2024) Netflix Türkiye'de film kategorisinde "Rafadan Tayfa Hayrimatör" zirvede yer aldı.
İşte Netflix'te Bu Hafta En Çok İzlenen Filmler!
Haberler / Kültür-Sanat
27 Ekim 2024 Pazar 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz hafta boyunca (14-20 Ekim 2024) Netflix Türkiye'de film kategorisinde "Rafadan Tayfa Hayrimatör" zirvede yer aldı.

1. Rafadan Tayfa Hayrimatör

Güçlü bir robot icat eden bir çocuk astronot ve uzaylı arkadaşı, nihayet onu çalıştırmayı başarırlar. Ancak tam o sırada, kötü güçler robotu çalmaya karar vermiştir.

2. Asi 13

Öldürme sanatında çok yetenekli olan genç bir suikastçı, bir çocuğu zalim bir suç örgütünden kurtarmak için akıl hocasına meydan okur ve yoluna çıkan hiç kimseye acımaz.

3. Saldırı

Bir savcı, görevine son verilen bir polis memurundan yardım ister ve ona bir banka soygunu vakasını çözmesi karşılığında eski hayatına geri dönme fırsatı sunar.

4. Uprising

Joseon Hanedanlığı'nda biri efendi, diğeri köle olsa da birlikte büyümüş iki arkadaşın yolu, savaş sonrası rakip taraflarda iki düşman olarak tekrar kesişir.

5. The Platform 2

Gizemli bir lider, dikey hücrelerden oluşan acımasız bir sistemde kendi kanunlarını dayatırken yeni gelen biri, şaibeli yiyecek dağıtım yöntemine karşı mücadele eder.

6. Yalnız Gezegen

Sevgilisinden yeni ayrılmış bir roman yazarı, Fas'ta huzur dolu bir yazarlar kampında hayattaki seçimlerini gözden geçiren genç bir adamla beklenmedik bir bağ kurar.

7. The Predator

Uzaylı bir iz sürücü, gizli bir devlet kurumu, bir biyolog ve bir grup eski asker, Dünya'ya zorunlu iniş yapan Predatör gemisini bulmak için zamanla yarışır.

8. Black Adam

Tanrısal güçlere sahip bir savaşçı, sihirli hapishanesinden kurtulmasının ardından vatanını korumaya çalışır. Ancak Adalet Topluluğu onu yakalayıp tekrar hapsetmeye kararlıdır.

9. Tam Bir Centilmen

Jigololuk yapan çekici bir adamın hayatı, bir kadına âşık olmaya başlamasıyla altüst olur. Artık gerçek isteklerini ve ihtiyaçlarını keşfetmesi gerekecektir.

10. Dışarıdaki Tehlike

Bir aile, zombi salgını sırasında her şeyden uzak bir çiftliğe sığınır. Ancak aile üyeleri bu ıssız dünyayı keşfederken, yıllardır gizlenen acı verici sırların bedelini öder.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın