Yeni Günaydın
Geri

İşte Evliliğinizin Devam Edeceğine Dair 5 İşaret!

Bazı çiftler bu uyumu çabucak yakalarken bazıları bir hayli zorlanır. İşte evliliğinizin devam edeceğine dair işaretler...
İşte Evliliğinizin Devam Edeceğine Dair 5 İşaret!
Haberler / Yaşam
17 Ekim 2023 Salı 19:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Huzurlu ve mutlu bir evliliğe sahip olmak birçok çiftin hayalidir. Bazı çiftler bu uyumu çabucak yakalarken bazıları bir hayli zorlanır. İşte evliliğinizin devam edeceğine dair işaretler...

1- ARANIZDA GÖRÜNÜR BİR BAĞ OLMASI

Evlilikte iki tarafın birbirinin yanında olması, sözlü ya da sözsüz tüm tepkilerini merak etmesi ve zorluklar yaşasalar bile birbirlerine uyum sağlamaları önemlidir. Eğer oturduğunuz zaman otomatik olarak partnerinize dönüyor, birbirinize yakınlaşıyor ya da konuşurken onu kontrol ediyorsanız evlilik bağınız sağlam demektir.

2- SAYGI İLİŞKİNİZİN MERKEZİNDEDİR

Saygı, bir evliliğin süreceğinin en önemli işaretidir. Çünkü saygı, her türlü aşağılama ve eleştiriden kaçınmayı da içerir.

3- ARANIZDAKİ ANLAŞMAZLIKLARA DA SAYGI GÖSTEREBİLİYORSANIZ

Partnerinizle her zaman aynı fikirde olmak ya da aynı duyguları paylaşmak neredeyse imkansızdır. Ancak anlaşmazlık yaşadığınızda da saygınızı korumak, onu dinlemek ilişkinize iyi gelecektir.

4- İHTİYAÇ HALİNDE DEĞİŞİME AÇIKSANIZ

İlişkinizin zor zamanlardan geçtiği sırada herhangi bir değişiklik konusunda ortak bir karar verebiliyor ve uygulamak için çabalıyorsanız doğru yoldasınız demektir. Çünkü bu çabanız zaman içinde yeniden yakınlaşmanıza yardımcı olacaktır.

5- İKİNİZ DE ÇABALIYORSANIZ

Mutsuz olduğunuz bir konuda aynı şekilde devam etmek yerine kendinizle ilgili dürüst davranıyor ve partnerinizin sınırlarına saygı göstermenin yeni yollarını öğreniyorsanız ilişkiniz iyi hale gelecektir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın