Yeni Günaydın
Geri

İsmail Kılıçarslan'dan AK Parti'ye Eleştiri!

"Eklektik şebekeye dönüştü"
İsmail Kılıçarslan'dan AK Parti'ye Eleştiri!
Haberler / Medya
20 Temmuz 2024 Cumartesi 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, kaleme aldığı yazıda AK Parti'nin son dönemdeki siyasi duruşunu ve insan kaynağı yetersizliğini eleştirdi.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, AKP için "Siyaseten ne söylediğini bilmediğimiz, ne söyleyeceğini de kestiremediğimiz bir eklektik şebekeye dönüştü çoktan. Ve görünen o ki bu sarmaldan çıkış da yok artık" ifadelerini kullandı.

"Geçtik beş artı biri, stereo bile değil artık" başlıklı yazısında, insan kalitesizliğinin Türkiye'de ve dünyada ciddi bir sorun olduğu görüşünü dile getiren Kılıçarslan, şunları kaydetti:

"AK Partili yöneticilerle konuştuğumda duyduğum şey şu: 'Adam yok adam. Müthiş bir insan kaynağı yetersizliği yaşıyoruz.' Her fraksiyondan ülkücülerle konuştuğumda duyduğum şey şu: 'Yahu elimizde biraz daha nitelikli bir insan kaynağı olsa var ya…' Marksist arkadaşlarımla konuştuğumda duyduğum şey şu: 'Yahu bu işler kimlere kaldı. Teori bilmez, pratik bilmez adamlar baş oldu.' İslamcı kardeşlerimle konuştuğumda duyduğum şey şu: 'Abicim, meseleyi bilen adamımız kalmadı. Meseleyi bilen adamlarımız olsa 90’lardaki havayı bir yakalasak olacak aslında.'

Bütün bu samimi itirafların ortaklaştığı gerçek 'insan yokluğu, irtifa kaybı, insani kalite yoksunluğu' başlıklarıyla izah edilebilir ama bu izah çok ama çok yanlış bir noktaya götürür bizi. Asıl problem, Türkiye’yi içine alan küresel atmosferde düğümlü çünkü."

Yazısında, konuya istinaden AKP'ye ayrı bir paragraf açan Kılıçarslan, "AK Partiyi hiç zikretmeyeyim bile de kimseyi boşuna kızdırmayayım" diyerek, şu ifadeleri kullandı:

"22 yıllık iktidar tecrübesinin geldiği nokta 'siyaseten ne söylediğini bilmediğimiz, ne söyleyeceğini de kestiremediğimiz bir e çoktan. Ve görünen o ki bu sarmaldan çıkış da yok artık."

Yazının tamamını okumak için tıklayın
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın