Yeni Günaydın
Geri

Usta Spiker TGRT Haber’e Veda Etti!

Şampiyonlar Ligi’yle akıllara kazınan ve kulaklara aşina olan usta isim, TGRT’nin “Stüdyoda Futbol” programı moderatörlüğünden ayrıldı.
Usta Spiker TGRT Haber’e Veda Etti!
Haberler / Medya
13 Temmuz 2024 Cumartesi 08:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şampiyonlar Ligi’yle akıllara kazınan ve kulaklara aşina olan usta spiker Sabri Ugan TGRT’nin “Stüdyoda Futbol” programı moderatörlüğünden ayrıldı.

"HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sabri Ugan, "Değerli izleyenler. Her şey için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

SABRİ UGAN KİMDİR?

58 yaşındaki Sabri Ugan 24 Mayıs 1963 tarihinde Sakarya’da doğmuştur.

İlkokul eğitimine memleketi Sakarya’da başlamış ve liseye kadar olan eğitimini burada tamamlamasının ardından Bolu’da Sevk ve İdarecilik Meslek Yüksekokulu’nda eğitim görmüştür.

1984 tarihinde okulu bitirmesinin ardından, 1985 tarihinde Gazetecilik mesleği ile tanışmış olan isim, ilk olarak Sakarya Gazetesi’nde çalışmaya başlamıştır.1991 tarihine kadar muhabirlik ve spor müdürlüğü gibi görevinde yer almış olan isim, maç anlatımları ile beraber ünlenmiştir.

1994-1996 tarihinde Kanal 6 televizyonunda çalışmaya başlamış olan deneyimli sunucu ve spiker, 1996 tarihinde ise Star TV kanalında çalışmaya başlamış ve çok sayıda lig maçının anlatımını gerçekleştirmiştir. Star TV ile beraber kariyerinde zirveye ulaşmış olan isim uzun süre Star TV bünyesinde görev almıştır.

Deneyimli isim son olarak TGRT Haber ve Radyospor’da program yapıyordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın