Yeni Günaydın
Geri

İYİ Parti Lideri Dervişoğlu’ndan HÜDA-PAR Tepkisi!

" Aziz Türk Milleti’ne parmak sallayan, onu ahmaklıkla suçlayanlar beni iyi dinlesin"
İYİ Parti Lideri Dervişoğlu’ndan HÜDA-PAR Tepkisi!
Haberler / Politika
17 Eylül 2024 Salı 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Anayasa’nın 4'üncü maddesini hedef alan HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na sert tepki gösterdi.

İYİ Parti lideri Dervişoğlu HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na verdiği Anayasa yanıtında "Malazgirt'te elini kaldırırsanız o da gelir Ankara'da parmağını gözünüze sokar." dedi.

Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa’nın değiştirilemeyecek maddelerini hedef alan sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu "Aziz Türk Milleti’ne parmak sallayan, onu ahmaklıkla suçlayan kendini bilmezlerle; iktidarda kalmak uğruna onlara bu tavizi ve cüreti verenler beni iyi dinlesin" dediği bir video paylaştı.

Dervişoğlu açıklamasında "Aziz Milletim; Cumhuriyet’le, Türk’le, Türklükle ve Atatürk'le sorunlu terör sevici zihniyet, şimdi de Anayasamızın ilk 4 maddesini hedef aldı.

İktidarda kalmak uğruna her türlü tavizi verirseniz olacağı budur.

Malazgirt'te adamın elini kaldırırsanız o da gelir Ankara'da parmağını gözünüze sokar işte.

Milletimizi ahmaklık ile itham etme konusuna gelince asıl ahmaklık; beni, İYİ Parti'yi ve büyük Türk milletini hesaba katmamaktır.

'Anayasa değişikliği' diye fısıldayıp 'yeni Anayasa' diye yükselen, taşeronları eliyle de milletin tepki ve sabır sınırlarını ölçen kendini bilmezleri bu vesileyle ikaz ediyorum. İhtiyaç duyduğumuz yeni bir anayasa değil, yeni bir iktidardır.

Ve o iktidarın parolası; tek millet değil Türk milleti, tek devlet değil Türk devleti, tek vatan değil Türk vatanı ve tek bayrak değil Türk bayrağı olacaktır.

Ne mutlu Türk’üm diyene!" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın