Yeni Günaydın
Geri

AK Partili Başkandan MHP’ye Ağır Sözler!

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, MHP'den gördükleri tutumu, CHP'den bile görmediklerini belirtirken, MHP’li İl Başkanına ağır sözler söyledi.
AK Partili Başkandan MHP’ye Ağır Sözler!
Haberler / Politika
16 Eylül 2024 Pazartesi 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kütahya AKP İl Başkanı Mustafa Önsay, Gediz ilçesinde yaptığı konuşmada ittifak ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) ve özellikle MHP'li Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel'i hedef alarak sert eleştirilerde bulundu.

Önsay, MHP'nin yönetim anlayışını eleştirirken, ittifak içinde yaşanan bazı sorunlara dikkat çekti ve "Böyle ittifak olmaz, ayıptır" ifadelerini kullandı. MHP'den gördükleri tutumu, CHP'den bile görmediklerini belirten Önsay, MHP'li yöneticilere yönelik "ahlaksızlık" ve "utanmazlık" gibi ağır sözler sarf etti.

2019’da AKP’nin kazandığı Gediz Belediyesi, Mart 2024’te MHP’ye geçmişti.

Geçtiğimiz hafta muhtarlarla bir araya gelen Önsay, “Bu hükümet Erdoğan hükümeti ve bu şehirde hükümet adına sorumluyum” dedi.

AKP’li başkan şöyle konuştu:

“Ne oldu astığınız borçlar? Sorarlarsa ittifak varmış, böyle ittifak olmaz! Ayıptır. Bunlardan gördüğümüzü CHP’den görmedik arkadaşlar. Bu kadar ahlaksızlık bu kadar karaktersizlik bu kadar utanmazlık olabilir mi! Hiç bitmeyecek mi bu günler, seçim olmayacak mı? O zaman ne yapacaksınız. Bugün AKP’li adamlara ceza kesiyorsunuz. Bugünler hiç geçmeyecek mi zannediyorsunuz? Bir gün biz de sizin gibi davranırsak ne yapacaksınız? Bizler kimseye zulmetmedik, hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadık. Nasıl bir intikam duygunuz var. Zannediyorlar ki susacağız. Alayı gelsin. Kuru lafa artistliğe ve ayda bir gelip buralarda caka satmaya boyun eğmeyeceğiz!”


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın