Yeni Günaydın
Geri

Hazal Kaya: 'Daraldım, Buhran Geçirdim'

Şimdilerde mutlu bir evlilik süren çiftten Hazal Kaya, geçtiğimiz akşam katıldığı davette yeni imajıyla dikkat çekti.
Hazal Kaya: 'Daraldım, Buhran Geçirdim'
Haberler / Magazin
11 Eylül 2024 Çarşamba 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2019 yılında evlenen Hazal Kaya ve Ali Atay aynı yıl içerisinde oğulları Fikret Ali'yi kucaklarına aldılar. Bir süre sonra ünlü çift ikinci müjdeli haberi aldı ve 2023 yılında kızları Leyla Süreyya, dünyaya geldi. Şimdilerde mutlu bir evlilik süren çiftten Hazal Kaya, geçtiğimiz akşam katıldığı davette yeni imajıyla dikkat çekti.

İki çocuk annesi olan Hazal Kaya geçtiğimiz aylarda katıldığı programda hem sektör hem de çocuklarla baş etmenin zor olduğunu ifade ederek şunları belirtmişti:

 “Baş edemiyorum, çok zorlanıyorum. İlk çocuğumda çok öz güvenliydim. Duygusal tarafı çok zorlayıcı oldu benim için; önce işle çocuklar arasında ardından iki çocuk arasında ve üstüne işle arada kaldım. Ali çok ilgileniyor özellikle Fiko ile çünkü daha Süreyya çok küçük."

Terapistimle konuşurken Süreyya doğduktan sonra hemen çalışmaya başladım, bir de şubat depreminden sonra doğdu. Depremden çok korktum, çok ciddi panik ataklar yaşadım. Her şeyden çok korktum" demişti.

Hazal Kaya geçtiğimiz aylarda ise yaptığı rekor anlaşmayla gündeme geldi. Hazal Kaya, bir kozmetik markasının yüzü olmuştu.

Aynı zamanda markanın tasarladığı cilt bakım ve makyaj merkezinin açılışına ev sahipliği yaptı. Oyuncunun bu anlaşma karşılığı 6 milyon TL aldığı iddia edilmişti.

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Hazal Kaya, son olarak sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme gelmişti.

Instagram sayfasında eşiyle bir karesini yayınlayan Kaya, "Geldi kalbim" mesajını yazmıştı.

İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Hazal Kaya, önceki akşam katıldığı davette verdiği kilolar ve yeni imajıyla dikkat çekti.

Kaya "Yaz boyunca iki çocuğun peşinde koşmaktan bu durumdayım. Şaka bir yana, çok iyi beslendim" dedi. Saçlarını kısa kestirmesine dair de şöyle konuştu: "Daraldım, çok sıkıldım, buhran geçirdim. 'Aaa… yeter be bu saçlar!' diyerek isyan etmemin sonucu bu durum, çok da mutluyum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın