Yeni Günaydın
Geri

Harris'ten Trump’a Büyük Fark!

Son ankete göre; Harris, Trump’a 5 puan fark attı. İşte detaylar...
Harris'ten Trump’a Büyük Fark!
Haberler / Dünya
10 Ağustos 2024 Cumartesi 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD'deki başkanlık seçimine geri sayım sürerken, yapılan son seçim anketi; Kamala Harris’in, Donald Trump’ın önünde olduğunu gösterdi. Son ankete göre; Harris, Trump’a 5 puan fark attı. İşte detaylar...

ABD'de Kasım ayında yapılacak başkanlık yarışı süreci çalkantılı bir şekilde devam ediyor. Ancak, yapılan son seçim anketi Kamala Harris’in farkı açtığını gösterdi. 

HARRİS, FARKI 5'E ÇIKARDI!

Kamala Harris’in oy oranı yüzde 42 iken, Trump’ın oy oranı yüzde 37 olarak ölçüldü. Anket, 2-7 Ağustos tarihleri ​​arasında ve ülke genelinde 2 binden fazla Amerikalı ile düzenlendi. Ankete katılanların yüzde 4’ü bağımsız aday Robert Kennedy Jr.’ı desteklediklerini açıkladı. Harris’in 22-23 Temmuz’da yapılan ve yüzde 37’ye 34 oy oranıyla önde olduğu ankete göre seçmen tabanını genişletmesi dikkat çekti.

TRUMP'TAN HARRİS'E 3 DEFA CANLI YAYINA ÇIKMA TEKLİFİ

Öte yandan daha önce 10 Eylül’de gerçekleşecek canlı yayın münazarasında karşı karşıya gelmesi beklenen iki aday, iki münazaraya daha çıkabilir. Önceki akşam Florida’daki konutunda basın toplantısı düzenleyen Trump, Harris ile 3 defa canlı yayın tartışması yapmak istediğini söylerken, Demokrat rakibinden de bu fikre yeşil ışık geldi. İkilinin seçimlere kadar toplamda üç münazaraya çıkması gündemde.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın