Yeni Günaydın
Geri

Paris Olimpiyatları’nda Skandal: Madalyalar 1 Haftada Bozuldu!

Olimpiyat madalyaların düşük kalitesi sosyal medyada tepki çekti.
Paris Olimpiyatları’nda Skandal: Madalyalar 1 Haftada Bozuldu!
Haberler / Dünya
9 Ağustos 2024 Cuma 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen 33. Yaz Olimpiyat Oyunları bir skandala daha sahne oldu. Ödül kazanan sporcuların madalyalarının kalitesi bir hafta içinde bozuldu. Olimpiyat madalyaların düşük kalitesi sosyal medyada tepki çekti.

Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları spor karşılaşmalarından çok, yaşanan kötü olaylar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak ise madalyalar gündem oldu.
Ünlü kaykaycı Nyjah Huston, madalyasını aldıktan bir hafta sonra belirgin bir şekilde bozulduğunu açıkladı. Huston, sosyal medya hesabından "Bu Olimpiyat madalyaları yepyeni olduklarında harika görünüyorlar. Ama biraz terli cildimde beklettikten ve hafta sonu arkadaşlarımın takmasına izin verdikten sonra..." notu ile yıpranmış madalyasını paylaştı.

'Savaşa gidip dönmüş gibi görünüyor'

Ünlü kaykaycı Huston, X Oyunları'nda 12, Dünya Şampiyonaları'nda ise altı kez altın madalya kazandı. Altın madalya dışında dokuz gümüş ve dört bronz madalyası var. Huston "(Olimpiyat madalyaları) görünüşe göre düşündüğünüz kadar yüksek kalitede değiller. Kaba görünüyor. Bilmiyorum, olimpiyat madalyaları, kaliteyi biraz yükseltmeliyiz. Madalya savaşa gidip dönmüş gibi görünüyor" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın