Yeni Günaydın
Geri

Engincan Ural ile Merve Kaya Evleniyor!

Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural, önceki akşam sevgilisi Merve Kaya ile görüntülendi.
Engincan Ural ile Merve Kaya Evleniyor!
Haberler / Magazin
11 Nisan 2022 Pazartesi 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son olarak yakın arkadaşı olan sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer'in Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleşen düğününe katılan ve nikah memuru kılığına girerek, herkesi şaşırtan Engincan Ural'dan müjdeli haber geldi.

Özel hayatını gizli yaşamayı tercih eden Engincan Ural'ın uzun süredir aşk yaşadığı Merve Kaya’ya yaptığı evlilik teklifi, sosyal medyaya yansıyan kutlama kareleriyle ortaya çıkmıştı. Ural’a 'Evet' yanıtını verip, evlilik yolunda ilk adımı atan Merve Kaya, sevgilisinin kardeşi Melisa Ural’ın da olduğu arkadaş grubuyla doyasıya eğlenmişti.

'EVLİLİK' SESSİZLİĞİ
Geçtiğimiz gün müstakbel eşi Merve Kaya ile gece gezmesine çıkan Engincan Ural, flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşadı. Arabasının camını açmasını rica eden basın mensuplarının 'Evlilik' ile ilgili sorularına yanıt vermeyen Ural, trafiğin açılmasıyla hızlıca oradan ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın