Yeni Günaydın
Geri

Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır Paylaşımı !

Yıllar önce Kurtlar Vadisi adlı dizide Oktay Kaynarca tarafından oynanan Süleyman Çakır karakteri, senaryo gereği 8 Nisan tarihinde yayınlanan bölümde ölmüştü.
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır Paylaşımı !
Haberler / Magazin
9 Nisan 2022 Cumartesi 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süleyman Çakır karakteri bu sene de unutulmadı. Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından Süleyman Çakır ile ilgili paylaşımda bulundu.

Bir dönemin efsane olmuş dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır isminde bir mafya babasını oynamıştı. Karakter öyle benimsenmişti ki, senaryo gereği öldüğünde dizinin fanları tarafından gıyabi cenaze namazı bile kılınmıştı. Çakır rolünün ölümü, 8 Nisan tarihinde yayınlanan bölüme denk geldiği için 8 Nisan da ölüm tarihi kabul edilmişti.

SÜLEYMAN ÇAKIR ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE UNUTULMADI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Süleyman Çakır ölüm yıldönümünde unutulmadı. Sosyal medyada Süleyman Çakır karakteri için paylaşımlar yapıldı. Bu paylaşımlardan birini yapan da Oktay Kaynarca oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın